Πολιτική

Χωρίς γραβάτα στο “τελευταίο υπουργικό” ο Παπανδρέου – Δείτε φωτό

Το κλίμα του υπουργικού συμβουλίου σήμερα ήταν αποχαιρετιστήριο. Ο πρωθυπουργός ζήτησε να έχει στη διάθεσή του τις παραιτήσεις των υπουργών του και το μόνο που μένει είναι να "κλειδώσει" η νέα κυβέρνηση.

Ο Γιώργος Παπανδρέου εμφανίστηκε διαφορετικός στο υπουργικό συμβούλιο. Όχι μόνο δεν φόρεσε την “καταραμένη” γραβάτα του αλλά επέλεξε να μην βάλει καθόλου, πράγμα που δεν πέρασε απαρατήρητο.

Το υπουργικό άρχισε με μια ώρα και είκοσι λεπτά καθυστέρηση.

Αίσθηση προκάλεσε ότι 5 λεπτά μετά την εναρξή του, ο πρωθυπουργός βγήκε από την αίθουσα.

Διαβάστε επίσης: Παπανδρέου στο υπουργικό: “Ετοιμάστε τις παραιτήσεις σας. Σύντομα θα έχουμε λύση” – Όλα πάντως δείχνουν εμπλοκή!

H χώρα χωρίς πρωθυπουργό αλλά το γυμναστήριο…γυμναστήριο

Η… καταραμένη γραβάτα του πρωθυπουργού – Δείτε το βίντεο!

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Η «αλλαγή σελίδας» στην Ελλάδα το κεντρικό μήνυμα της επίσκεψης του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Βερολίνο
Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, οι δευτερογενείς μεταναστευτικές ροές δεν αποτελούν πλέον κύριο θέμα και η Γερμανία δείχνει κατανόηση για το γεγονός ότι η Ελλάδα προστατεύει τα εξωτερικά σύνορα της ΕΕ
Ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης στη διάρκεια της κοινής συνέντευξης Τύπου με τον Καγκελάριο, Φρίντριχ Μερτς στο Βερολίνο
Μαρινάκης για την έκθεση Καρώνη για τα Τέμπη: «Σήμερα το αφήγημα της συγκάλυψης σύσσωμης της αντιπολίτευσης κατέρρευσε με κρότο»
«Σήμερα ως προς την πραγματογνωμοσύνη μπαίνει ένα επίσημο με στοιχεία με τεκμηρίωση και επιστημονικά δεδομένα τέλος στην πιο χυδαία προσπάθεια χειραγώγησης της κοινής γνώμης»
Ο Παύλος Μαρινάκης 8