Πολιτική

Χριστοφιλοπούλου: Ελπίζω ότι ο Παπανδρέου θα συμπαραταχθεί μαζί μας

«Ελπίζω πως την τελευταία στιγμή ο κ. Παπανδρέου θα συμπαραταχθεί μαζί μας. Δεν υφίσταται κανείς πολιτικός λόγος ώστε να μην συμπορευθούμε». Αυτό δήλωσε σήμερα η υφυπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Εύη Χριστοφιλοπούλου, μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό του ΣΚΑΙ.

Η κ. Χριστοφιλοπούλου είπε ότι «κατά τη διάρκεια αυτής της προεκλογικής αναμέτρησης, το ΠΑΣΟΚ πρέπει να αναδείξει την προσπάθεια που έχει γίνει τα τελευταία 5 χρόνια για τη διάσωση της χώρας. Οι θυσίες και οι κόποι δεν πρέπει, σε καμία περίπτωση, να πάνε χαμένοι. Η προσπάθεια είναι επιβεβλημένο να ολοκληρωθεί, ώστε η Ελλάδα να σταθεί δυνατή μέσα στην Ευρωζώνη».

Εξέφρασε την άποψη ότι «πρέπει να διεξαχθεί ένας προεκλογικός αγώνας όπου θα πρυτανεύσει η νηφαλιότητα και δεν θα διαταραχθεί το οικονομικό κλίμα», σημειώνοντας ότι «καλό είναι να αποφύγουμε τους φανατισμούς και την όξυνση».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Επίθεση Γεωργιάδη σε Ακρίτα για τον διευθυντή του Ιπποκράτειου: «Ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει να χειρουργεί κανονικά με το φακελάκι;»
«Το φακελάκι δεν έχει θέση στο ΕΣΥ. Το πολεμάω, το αποστρέφομαι, το σιχαίνομαι. Το φακελάκι σημαίνει ότι αποσπάς χρήματα εκβιαστικά από τον κόσμο για μια υπηρεσία που το ΕΣΥ παρέχει δωρεάν», είπε ο υπουργός Υγείας
Άδωνις Γεωργιάδης 3
Η ώρα της «κρίσης» για τους υδρογονάνθρακες σε Κρήτη και Πελοπόννησο – Συγκρατημένη αισιοδοξία για τη Chevron
Στο τάιμινγκ αυτό φτάνει αύριο στην Αθήνα ο Αμερικανός υπουργός Εσωτερικών και Επικεφαλής του πανίσχυρου Συμβουλίου Ενεργειακής Κυριαρχίας του Λευκού Οίκου Νταγκ Μπέργκαμ
Eurokinissi 2