Πολιτική

Χρόνια πολλά από την κυβέρνηση με… video game [vid]

Δεν είναι αυτό που φαντάζεστε. Η κυβέρνηση δεν αλλάζει κανόνες κανενός πολιτικού παιχνιδιού. Με ένα video game έχουν να κάνουν όλα. Και με πρωτότυπες ευχές για χρόνια πολλά και καλή χρονιά.

Η Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας αποφάσισε να ευχηθεί χρόνια πολλά με έναν πρωτότυπο τρόπο: με ένα video game! Και να εκφράσει έτσι τα… χρόνια πολλά από την κυβέρνηση ενόψει της νέας χρονιάς.

Μοιάζει λίγο με Tetris, αλλά δεν είναι.

Είναι ένα, ας το πούμε, ρομποτάκι, που μαζεύει τις μπάλες που πέφτουν από το ταβάνι και τις βάζει στο δέντρο. Και στο τέλος, φυσικά, το φωτεινό αστέρι στην κορυφή.

Όλα έχουν να κάνουν και με Φεστιβάλ Games που θα γίνει (για δεύτερη φορά) στην Αθήνα το 2018.

Το… μήνυμα

Φυσικά, στο τέλος του video εκτός από τις ευχές για καλή χρονιά υπάρχει κι ένα μήνυμα. «Παίξε περισσότερο, να είσαι δημιουργικός, άλλαξε τους κανόνες του παιχνιδιού».

Δείτε το video

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Φάμελλος από την ανατολική Αττική: Άμεση οριοθέτηση των καμένων, αποζημιώσεις, προστασία του περιβάλλοντος και αντιπλημμυρικά έργα άμεσα
Άμεσα μέτρα στήριξης των τοπικών κοινωνιών μετά τις πυρκαγιές αλλά και αποκατάστασης του περιβάλλοντος ζήτησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ
Σωκράτης Φάμελλος
4