Πολιτική

ΥΠΕΞ: Ενεργοποιήθηκε η Μονάδα Διαχείρισης Κρίσεων μετά τα γεγονότα στη Ρωσία

Μετά τα τελευταία γεγονότα στη Ρωσία το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών έβγαλε οδηγίες για τους Έλληνες που βρίσκονται στη συγκεκριμένη χώρα. 

Συγκεκριμένα με εντολή του Υπουργού Εξωτερικών, Βασίλη Κασκαρέλη λόγω των τελευταίων εξελίξεων στη Ρωσική Ομοσπονδία, ενεργοποιήθηκε σήμερα η Μονάδα Διαχείρισης Κρίσεων του ΥΠΕΞ η οποία βρίσκεται σε επικοινωνία και συντονισμό με τα υπόλοιπα κράτη -μέλη της ΕΕ μέσω του συστήματος Προξενικής Συνεργασίας.

Το Υπουργείο Εξωτερικών, συνιστά στους Έλληνες πολίτες να αποφεύγουν τα ταξίδια στη Ρωσική Ομοσπονδία.

Για τους Έλληνες πολίτες που βρίσκονται ήδη στη Ρωσική Ομοσπονδία έχουν δοθεί οδηγίες μέσω της Πρεσβείας της Ελλάδας στη Μόσχα.

Όσοι Έλληνες πολίτες θέλουν κάποια βοήθεια μπορούν να απευθυνθούν στα τηλέφωνα της Μονάδας Διαχείρισης Κρίσεων του ΥΠΕΞ: 210-3681730 (mdk@mfa.gr- kt@mfa.gr), του Γενικού Προξενείου της Ελλάδος στη Μόσχα (τηλέφωνο 007 495 5393840, τηλέφωνο έκτακτης ανάγκης 007 9154907895), στο Γενικό Προξενείο της Αγίας Πετρούπολης (τηλέφωνο 007 812 3343586, τηλέφωνο έκτακτης ανάγκης 007 9312482058) και του Γενικού Προξενείου του Νοβοροσίσκ (007 8617 646452, τηλέφωνο έκτακτης ανάγκης 007 9282367273).

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Άδωνις Γεωργιάδης: «Προσφεύγω άμεσα στην δικαιοσύνη» – Διάψευση για εμπλοκή του σε υπόθεση κονδυλίων του Ταμείου Ανάκαμψης
«Δεν θα επιτρέψω κανένας να παίξει ξανά με την Τιμή και την Υπόληψή μου. Αρκετά υπέφερα από την λάσπη και τις συκοφαντίες στο παρελθόν. Ως εδώ!»
Ο Άδωνις Γεωργιάδης
«Μου έβαλε το "μαχαίρι στο λαιμό" για τα χρήματα που έπρεπε να δώσω», λέει η Ζέττα Μακρή για τον δημοσιογράφο που φέρεται να την εκβίαζε
«Πάλεψα με τη συνείδησή μου όχι για το αν θα πληρώσω, αλλά για το αν πρέπει να τον καταγγείλω αμέσως ή να του δώσω ένα περιθώριο ενδεχομένως να διορθώσει»
Η Ζέττα Μακρή
ΠΑΣΟΚ σε Τσίπρα: Έπαιξες την χώρα στα ζάρια – Η ιστορία δεν γράφεται με όρους μάρκετινγκ, αλλά από το βίωμα του ελληνικού λαού
Αντί για κατάργηση των μνημονίων, έφερε το τρίτο, αχρείαστο και επαχθέστερο μνημόνιο, το υπερταμείο και την υποθήκευση της δημόσιας περιουσίας για 99 έτη
Αλέξης Τσίπρας 3