Πολιτική

Υποψήφιος ΣΥΡΙΖΑ: “Θέλουμε και θα καταργήσουμε τα ΜΑΤ”

Ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ στην Α' Αθηνών για τις επερχόμενες εκλογές, Στέφανος Τυροβολάς, δήλωσε σε τηλεοπτική εκπομπή πως υπάρχει ανάγκη "εκδημοκρατισμού της ελληνικής αστυνομίας" και πως η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ θέλει και θα καταργήσει τα ΜΑΤ.

Ο Στέφανος Τυροβολάς, φαρμακοποιός στο επάγγελμα, είναι υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ στην Α’ Αθηνών και βρέθηκε στο πλατό τηλεοπτικής εκπομπής στο Channel 9.

Ο κ. Τυροβολάς αναφέρθηκε σε συγκεκριμένα ζητήματα, όπως το χρέος και η διαπραγμάτευση, ωστόσο αυτό που κέντρισε το ενδιαφέρον ήταν η αναφορά του στην ελληνική αστυνομία.

Οι δημοσιογράφοι του έθεσαν το ερώτημα αν πρέπει οι έλληνες αστυνομικοί να είναι άοπλοι και ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ απάντησε: “Υπάρχει μία πολύ μεγάλη ανάγκη η ελληνική αστυνομία να εκδημοκρατιστεί. Διότι έχει εντός της σκληρούς πυρήνες φασιστικούς, οι οποίοι με τον τρόπο που έχουν κινηθεί το προηγούμενο διάστημα, με τον τρόπο που έχουν αντιμετωπίσει τις λαϊκές κινητοποιήσεις, με τον τρόπο τον οποίο αντιμετωπίζουν το δικαίωμα του πολίτη… Είναι μία κατάσταση που πρέπει να αλλάξει. Σε γενικές γραμμές το ζήτημα είναι ο εκδημοκρατισμός της ελληνικής αστυνομίας. Αυτό το οποίο μπορώ να σας πω σε γενικές γραμμές είναι ότι θέλουμε και θα καταργηθούν τα ΜΑΤ“.

Δείτε το βίντεο:

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Πιερρακάκης για Ταμείο Ανάκαμψης: Η επίδρασή του θα διαρκέσει πολύ πέρα από τη λήξη του – Έρχονται νέα μέτρα για το Στεγαστικό
«Η διαβούλευση αποτελεί αναπόσπαστο στοιχείο της αναδιάρθρωσης των ΕΛΤΑ. Όπως συμβαίνει πλέον σε όλη την Ευρώπη, ο ρόλος του ταχυδρόμου ενισχύεται ως παρόχου ολοκληρωμένων υπηρεσιών από πόρτα σε πόρτα»
Κυριάκος Πιερρακάκης
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης υποδέχθηκε την Κάγια Κάλας στο Μέγαρο Μαξίμου – Η ΕΕ επιδιώκει να ενισχύσει τον στρατηγικό της ρόλο απέναντι στις περιφερειακές κρίσεις
Ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας και η Ύπατη Εκπρόσωπος της ΕΕ για Θέματα Εξωτερικής Πολιτικής συζήτησαν για τον πόλεμο στην Ουκρανία, την κατάσταση στη Γάζα, τη σταθερότητα στη Μεσόγειο και το μέλλον των Δυτικών Βαλκανίων
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η Κάγια Κάλλας