Πολιτική

Ζωή Κωνσταντοπούλου: “Κάτι θα βρω να κάνω” (ΒΙΝΤΕΟ)

Μόνιμα χαμογελαστή ήταν η πρώην Πρόεδρος της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου, βγαίνοντας από την Βουλή, μετά την τελετή παράδοσης - παραλαβής. Δείτε τι είπε για το πως... θα περάσει την Κυριακή της.

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου είναι από σήμερα… πρώην Πρέοδρος της Βουλής των Ελλήνων. Η Ζωή Κωνσταντοπούλου βρέθηκε στο ελληνικό Κοινοβούλιο για να παραδώσει τα “κλειδιά” της προεδρίας στον διάδοχό της, Νίκο Βούτση, ο οποίος απέσπασε 181 ψήφους στην σημερινή ψηφοφορία.

Οι μεταξύ τους σχέσεις είναι (τουλάχιστον) τεταμένες, κάτι που φάνηκε και από το τετ α τετ που είχαν στην τελετή παράδοσης – παραλαβής. Ο Νίκος Βούτσης στην πρώτη του ομιλία τόνισε πως η Βουλή θα πρέπει να λειτουργεί “χωρίς τυπολατρείες”, με την Ζωή Κωνσταντοπούλου να “σηκώνει το γάντι” και να του λέει κατά την παράδοση των καθηκόντων του Προέδρου της Βουλής πως “όλους θα μας κρίνει η Ιστορία”.

Βγαίνοντας από το Κοινοβούλιο, το newsitgr πλησίασε την πρώην Πρόεδρο της Βουλής ζητώντας να πει δυο λόγια, με την ίδια να αποκρίνεται αρχικά: “Τα είπα τα λόγια“.

Στην συνέχεια ρωτήθηε που θα περάσει την Κυριακή της. Η απάντησή της ήταν “κάτι θα βρω να κάνω“, ενώ όταν ρωτήθηκε σχετικά με τη νέα Βουλή που ορκίστηκε το Σάββατο, η Ζωή Κωνσταντοπούλου απάντησε… ρωτώντας για ποιο μέσο ενημέρωσης εργάζονται οι δημοσιογράφοι…

Ρεπορτάζ: Μίλτος Σακελλάρης

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ο Παύλος Πολάκης κατά του Διονύση Σαββόπουλου ακόμη και μετά τον θάνατο του σπουδαίου τραγουδοποιού: «Ρε ουστ που θα πηγαίναμε και στην κηδεία»
Ο Χανιώτης βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ θυμήθηκε ότι ο μεγάλος τραγουδοποιός τον είχε αποκαλέσει «αρκουδιάρη» στον ΣΚΑΪ το 2019
Παύλος Πολάκης 20
ΠΑΣΟΚ για «Ομάδα Αλήθειας»: Η κυβέρνηση της ΝΔ ας σταματήσει τον κατήφορο της τοξικότητας, στον οποίο τρέχει με σπασμένα φρένα
«Ως σύγχρονοι δωσίλογοι μοιράζουν πιστοποιητικά εθνικοφροσύνης, αναπαράγοντας την αδιανόητη και ανιστόρητη δήλωση Δρυμιώτη ότι «το να είσαι αριστερός, έχει καταλήξει να μην είσαι Έλληνας»
Γραφεία ΠΑΣΟΚ
Καρανίκας: «Κάφροι» αυτοί που επιτέθηκαν στον Βορίδη – «Είσαι ο μόνος αριστερός που έκανε rebranding», λέει ο Γεωργιάδης
«Ιστορικά ως αριστερά και λαϊκό κίνημα ποτέ δεν επιτεθήκαμε (ούτε συμβολικά) σε οικογένεια. Ούτε θα το κάνουμε. Αριστεροί είμαστε και όχι κανίβαλοι, ναζιστές και φασίστες»
Νίκος Καρανίκας