Το παρακάτω προτεινόμενο εβδομαδιαίο μενού, μπορείτε να το απολαύσετε στο μπαλκόνι ή στο τραπέζι, αγκαλιά με το air condition.
Όλα τα φαγητά είναι ελαφριά, δροσερά και ιδανικά για τις ζεστές ημέρες, με έμφαση στα υλικά και τα αρώματα της εποχής.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ο σκοπός μας είναι να χορτάσουμε, να τραφούμε και να μην βαρύνουμε.
Θα βρείτε λοιπόν, από λαδερά, μεσογειακά πιάτα, μέχρι ψάρι και κρέας, έτσι, το μόνο που απομένει είναι να προμηθευτείτε τα απαραίτητα και να διαχειριστείτε τον χρόνο σας.
Εδώ στο Tasteit, έχουμε πολλές προτάσεις, να βρείτε, για σπιτικά παγωτά, με λίγα υλικά και με φρούτα, για να δροσίσετε τα απογεύματά σας.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Το μενού της επόμενης εβδομάδας
Δευτέρα
Μοσχάρι κοκκινιστό με μελιτζάνες: ένα παραδοσιακό λαδερό, που αναδεικνύει το άρωμα του ελληνικού καλοκαιριού.
Ψώνια: Χτένι, μελιτζάνες φλάσκες, ντομάτα κονκασέ, πελτέ, κρεμμύδι, σκόρδο, μαϊντανό, θυμάρι
Τρίτη
Τσιπούρα στον φούρνο με ψητά λαχανικά: γρήγορο, νόστιμο, υγιεινό, μα κυρίως, ελαφρύ φαγητό.
Ψώνια: τσιπούρες, πιπεριές, ντομάτες, κολοκύθια, λεμόνι.
Τετάρτη
Παϊδάκια κοτόπουλο με σαλάτα κους-κους: ζητήστε από τον χασάπη σας να κόψει ψιλά τα παϊδάκια. Έτσι μαρινάρονται, ψήνονται και τρώγονται καλύτερα και γρηγορότερα.
Ψώνια: κοτόπουλο κομμένο παϊδάκι, μουστάρδα, θυμάρι, κρασί λευκό, κους-κους, ντοματίνια, baby ροκα, λεμόνι.
Πέμπτη
Χοιρινές μπριζόλες λαιμού με πατάτες baby: μπορείτε να ψήσετε τις μπριζόλες στο γκριλ ή στο airfryer και τις πατάτες να τις περάσετε από το τηγάνι να πάρουν χρώμα, αφού τις βράσετε.
Ψώνια: χοιρινές μπριζόλες, baby πατάτες, φρέσκια ρίγανη, βούτυρο.
Παρασκευή
Σκορδάτες γαρίδες σουβλάκι: κάτι παιχνιδιάρικο και χαλαρό για το τέλος της εβδομάδας.
Ψώνια: μεγάλες γαρίδες, μαϊντανό, βούτυρο, σκόρδο, λεμόνι, ξυλάκια, ranch dip.