Στις 25 Ιουνίου η Air France άνοιξε ξανά τις πόρτες του pop-up εστιατορίου της στο The Rooftop των Galeries Lafayette Paris Haussmann.
Έως τις 20 Αυγούστου 2025, δηλαδή σχεδόν όλο το καλοκαίρι, η Air France θα προσφέρει στους επισκέπτες από όλο τον κόσμο την ευκαιρία να απολαύσουν τα μενού της Business Class στις πτήσεις μεγάλων αποστάσεων “ακριβώς όπως εν πτήσει”, σε ένα απίστευτο περιβάλλον, με πανοραμική θέα στο Παρίσι.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Με πιάτα και επιδόρπια ειδικά δημιουργημένα για τους πελάτες της Air France από τον πολυβραβευμένο chef Régis Marcon του τριάστερου, μισελενάτου εστιατορίου Restaurant Marcon και τη διάσημη pastry chef Nina Métayer, αυτό το νέο ανοικτό εστιατόριο αποτελεί μια μοναδική ευκαιρία για να ανακαλύψει κανείς τα καλύτερα πιάτα της fine dining γαλλικής κουζίνας, που διατίθενται στις πτήσεις της Air France.
Και για να γίνουμε πιο συγκεκριμένοι, το μενού σε αυτό το ξεχωριστού concept εστιατόριο περιλαμβάνει ένα γεύμα σε γαλλικό στιλ, το οποίο παρασκευάζεται με την τεχνογνωσία της Servair, της κορυφαίας εταιρείας catering αεροπορικών εταιρειών και σερβίρεται ακριβώς όπως στο αεροσκάφος.
Ξεκινώντας από τα ορεκτικά και περνώντας στο κυρίως πιάτο, τη selection τυριών και στο επιδόρπιο, κάθε γευστική πρόταση σερβίρεται σε σερβίτσια ειδικά δημιουργημένα για την Air France από τον σχεδιαστή Jean-Marie Massaud και αξιοποιώντας τον δίσκο της Business Class.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Οι πελάτες του εστιατορίου θα μπορούν να απολαύσουν τα μισελενάτα πιάτα που δημιουργήθηκαν από τον σπουδαίο chef Régis Marcon για την καμπίνα Business της Air France σε πτήσεις μεγάλων αποστάσεων.