Δευτέρα, 29 Απρ.
18oC Αθήνα

Apple Event: Η παρουσίαση των iPhone 15 και Apple Watch Series 9

Apple Event: Η παρουσίαση των iPhone 15 και Apple Watch Series 9
Φωτογραφία: Reuters

Δείτε live το Apple Event, με την παρουσίαση των iPhone 15 και Apple Watch Series 9.

Η Apple χαρακτηρίζει το Apple Event 2023 με τη λέξη «θαυματουργία», και προβάλλεται ζωντανά μέσα από το κανάλι της Apple στο YouTube, αλλά και μέσω του site της εταιρείας και της εφαρμογής Apple TV. Μπορείτε να το παρακολουθήσετε στο βίντεο παρακάτω.

Δείτε live τα αποκαλυπτήρια των iPhone 15 και Apple Watch Series 9

Οι απανταχού fans της Apple περιμένουν πως και πως τα νέα προϊόντα – κινητό και Apple wtach – και τις καινοτομίες της εταιρείας – κολοσσού στο χώρο της τεχνολογίας.

Τέσσερα μοντέλα αναμένεται να συμπεριληφθούν φέτος στη σειρά iPhone 15: δύο στάνταρ μοντέλα, τα iPhone 15 και iPhone 15 Plus, και δύο μοντέλα υψηλότερων προδιαγραφών, τα iPhone 15 Pro και iPhone 15 Pro Max, σύμφωνα με τον επικεφαλής ανταποκριτή τεχνολογίας του Bloomberg Mark Gurman, ο οποίος έχει αναφέρει με ακρίβεια τα σχέδια της Apple για τα προϊόντα της εδώ και περισσότερο από μια δεκαετία.

Οι μεγαλύτερες αλλαγές είναι πιθανό να αφορούν τη σειρά iPhone 15 Pro, αλλά υπάρχει ομοφωνία των αναλυτών ότι μια σημαντική αλλαγή που αναμένεται να έρθει και στα τέσσερα μοντέλα είναι η διακοπή της σύνδεσης Lightning της Apple και η καθιέρωση της φόρτισης USB-C, όπως μεταδίδει το Business Insider.

Τεχνολογία Τελευταίες ειδήσεις