Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Apple και FBI ψάχνουν τις… γυμνές φωτογραφίες των celebrities

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ, EPA

Μόλις μια εβδομάδα πριν από την παρουσίαση του νέου iPhone, η Apple καλείται να βρει το κενό ασφαλείας στο iCloud, απ’ όπου λέγεται πως χάκερ έκλεψε τις γυμνές φωτογραφίες 100 διάσημων γυναικών και έχει προκαλέσει… πανικό στο Χόλιγουντ.

«Λαμβάνουμε πολύ σοβαρά το ζήτημα της προστασίας της ιδιωτικής ζωής των χρηστών και προχωρούμε σε διερεύνηση» είπε η εκπρόσωπος της Apple Νάταλι Κέρις μιλώντας στο Recode.net, απαντώντας επί της ουσίας στις αναφορές των μέσων ενημέρωσης ότι οι φωτογραφίες εκλάπησαν από την υπηρεσία iCloud της εταιρείας.

Το iCloud είναι υπηρεσία αποθήκευσης δεδομένων για τους κατόχους των προϊόντων της Apple

Μαζί με την Apple, το τι έχει συμβεί ψάνει και το FBI που διερευνά πιθανές ποινικές παραβάσεις δια της παραβίασης ιδιωτικών αρχείων

Η ηθοποιός Μαίρη Ουίνσταντ που είναι ένα από τα θύματα της σκανδαλώδους υπόθεσης ανέβασε στο Twitter ένα καυστικό σχόλιο κατά των δραστών αλλά και όσων έχουν δει τις προσωπικές της φωτογραφίες .

«Για όσους από εσάς κοιτάξατε τις φωτογραφίες που τράβηξα με το σύζυγό μου χρόνια πριν μέσα στην θαλπωρή του σπιτιού μας, ελπίζω να αισθάνεστε πολύ όμορφα με τον εαυτό σας» ανέφερε στο Twitter η ηθοποιός.

«Γνωρίζοντας ότι αυτές οι φωτογραφίες έχουν διαγραφεί εδώ και πολύ καιρό, μπορώ μόνο να φανταστώ την ανατριχιαστική προσπάθεια που καταβάλατε για να αυτές» συμπλήρωσε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δείτε κάποιες από τις γυμνές φωτογραφίες που διέρρευσαν κι αναστάτωσαν το Hollywood!

Γυμνές φωτογραφίες διασήμων σαρώνουν τα social media! Ζητούν δωρεές με αντάλλαγμα ερωτικά video

Πάρτε μία εναέρια γεύση από τα νέα γραφεία που ετοιμάζει η Apple!

Έτσι θα είναι το νέο iPhone;

Το iPhone 6 θα κάνει και… πληρωμές!

Στις 9 Σεπτεμβρίου η Apple μας παρουσιάζει το νέο iPhone!

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε