Δευτέρα, 29 Απρ.
17oC Αθήνα

Οι καλύτερες smart TV για το 2023 με κόστος έως €500

Οι καλύτερες smart TV για το 2023 με κόστος έως €500

Οι τηλεοράσεις συνιστούν μία από τις κατηγορίες προϊόντων τεχνολογίας που έχουν σημειώσει την εντυπωσιακότερη εξέλιξη τα τελευταία χρόνια.

Αυτό αντικατοπτρίζεται πλήρως στην ευρεία πλέον υιοθέτηση τεχνολογιών στις TVs που λίγο καιρό πριν φάνταζαν… sci-fi, με τις τιμές των μοντέλων να βρίσκονται σε εντυπωσιακά προσιτά επίπεδα, επιτρέποντας έτσι σε ακόμα μεγαλύτερη μερίδα του καταναλωτικού κοινού να γευτεί τα πλεονεκτήματα της 4K ανάλυσης, του υψηλού δυναμικού εύρους, κινηματογραφικών λειτουργιών όπως DTS και Dolby Digital και βέβαια της προηγμένης εμπειρίας χρήσης, μέσω των διαφόρων smart περιβαλλόντων χρήστη.

Εμείς ρίξαμε μια ματιά στην αγορά και εντοπίσαμε τηλεοράσεις που θα σε μαγέψουν με τα όσα προσφέρουν, χωρίς να σε αναγκάσουν να βάλεις βαθιά το χέρι στην τσέπη, αφού οι τιμές τους δεν υπερβαίνουν τα €500. Τι λες, πάμε να τις δούμε;

Samsung 43CU8572

Με λεπτό σχεδιασμό AirSlim που της επιτρέπει να βρει τη θέση της σε κάθε χώρο, η Samsung 43CU8572 θέτει υποψηφιότητα για την τηλεόραση με την καλύτερη σχέση τιμής/απόδοσης στην κατηγορία της (4K ανάλυση, 43 ίντσες). Είναι εφοδιασμένη με πληθώρα έξυπνων τεχνολογιών που αναβαθμίζουν εικόνα και ήχο, καθώς επίσης και την πλατφόρμα Tizen που θα σε φέρει πιο κοντά με σειρές, ταινίες, μουσική, video games και γενικώς το περιεχόμενο που λατρεύεις. Εκμεταλλεύσου τα πλεονεκτήματα του οικοσυστήματος SmartThings της Samsung και ζήσε μία smart εμπειρία νέας γενιάς με το πάτημα ενός κουμπιού.

LG 50UR81006LJ

Χρώματα, χρώματα, χρώματα παντού! Η LG 50UR81006LJ θα δημιουργήσει ένα υπερθέαμα εικόνας και ήχου στο σαλόνι σου χωρίς εσύ να χρειαστεί να κάνεις το παραμικρό -αφού θα κάνει τα πάντα (έλεγχο φωτεινότητας μέσω AI για παράδειγμα) η ίδια! Υποστηρίζει χειρισμό μέσω έξυπνου βοηθού (Amazon Alexa, Apple AirPlay, Apple HomeKit, Matter) για να την ελέγχεις με τη δύναμη της φωνής σου ενώ διαθέτει και Filmmaker Mode ώστε να απολαμβάνεις κινηματογραφικές παραγωγές ακριβώς όπως τις εμπνεύστηκαν οι δημιουργοί τους. Οι δε gaming λειτουργίες όπως HGiG και Game Optimizer και το ειδικό dashboard θα κάνουν level up στο gameplay σου ενώ ακόμα κι αν το περιεχόμενό σου είναι χαμηλότερης ανάλυσης, ο επεξεργαστής α5 Gen6 θα αναλάβει την αναβάθμισή του σε χρόνο μηδέν!

Samsung 50CU8072

Παρά τις 50 ίντσες της, η Samsung 50CU8072 έχει τον τρόπο να περνά απαρατήρητη. Ο σχεδιασμός AirSlimπου υιοθετεί εξ άλλου με το ιδιαίτερα λεπτό πλαίσιο, ενισχύει τη διακριτική της παρουσία, επιτρέποντάς σου να εστιάζεις στο περιεχόμενο αυτό καθ’ αυτό. Η τεχνολογία Dynamic Crystal Color συνδυάζεται άψογα με τον Crystal Processor 4K για αναλλοίωτα χρώματα σε φυσικούς τόνους, ό,τι κι αν παρακολουθείς ανεξαρτήτως πηγής. Η Samsung έχει πλαισιώσει την τηλεόραση με μια σειρά έξυπνων λειτουργιών όπως Contrast Enhancer, Motion Xcelerator και Object Tracking Sound Lite που ενισχύουν ακόμα περισσότερο την όλη εμπειρία θέασης, μετατρέποντας τον χώρο σου σε αίθουσα προβολής.

Turbo-X TXV-AU6595SMT

Συνδυάζοντας ποιοτική εικόνα και ένα φιλικό προς τον χρήστη περιβάλλον, η Turbo-X TXV-AU6595SMT συνιστά μία απόλυτα αξιόπιστη και συνάμα μία από τις πλέον οικονομικές 4K επιλογές στις 65 ίντσες. Προσφέρει πεντακάθαρη εικόνα σε 4K ανάλυση με υποστήριξη HDR και χρώματα που κόβουν την ανάσα. Αυτό που θα σε εντυπωσιάσει όμως το δίχως άλλο, είναι το Android TV, το οποίο θα σου χαρίσει μία οικεία εμπειρία χρήσης, με πρόσβαση στις μεγαλύτερες πλατφόρμες περιεχομένου (από Netflix και Prime Video, μέχρι Spotify και YouTube) και τεράστιο όγκο εφαρμογών μέσα από το Google Play. Η τεχνολογία Dolby Visionεγγυάται πως θα ζήσεις κινηματογραφικές καταστάσεις ενώ το ενσωματωμένο Chromecast θα σου επιτρέψει να προβάλλεις περιεχόμενο από τις συμβατές συσκευές σου.

Samsung 32T5302C

Η εν λόγω πρόταση της Samsung έρχεται σε εκπληκτική τιμή (αφού θα τη βρεις πολύ κάτω από το όριο των €500 που θέσαμε στο παρόν κείμενο) και συνιστά μία τέλεια επιλογή για μικρά δωμάτια και περιορισμένους χώρους. Οι 32 ίντσες της την καθιστούν εξαιρετικά ευέλικτη ενώ η πληθώρα έξυπνων τεχνολογιών που διαθέτει, θα σου επιτρέψει να προβάλλεις το περιεχόμενο της αρεσκείας σου πιο εύκολα από ποτέ. Υποστηρίζει AirPlay 2 για να απολαμβάνεις βίντεο, μουσική και φωτογραφίες από τη συμβατή συσκευή Appleσου, ενώ έρχεται με θύρα USB για να συνδέσεις το stick ή τον εξωτερικό δίσκο σου, τρέχει την πλατφόρμα Tizen, ενώ διαθέτει Miracast αλλά και Timeshift.

Samsung 55CU7172

Η Samsung 55CU7172 είναι μία smart TV που θα σου χαρίσει κρυστάλλινη ποιότητα εικόνας. Ενσωματώνει, βλέπεις, Crystal Processor 4K ο οποίος βελτιστοποιεί την εικόνα σε πραγματικό χρόνο και σε συνδυασμό με την τεχνολογία HDR, προσφέρει χρώματα γεμάτα ζωντάνια, λαμπερά λευκά και πραγματικά μαύρα. Το Tizenκάνει τον χειρισμό της τηλεόρασης παιχνίδι, μέσα από ένα εύχρηστο και λειτουργικό μενού και ένα επανασχεδιασμένο Smart Hub, ενώ η πληθώρα θυρών HDMI θα σου επιτρέψει να συνδέσεις όλες τις πρόσθετες συσκευές εικόνας/ήχου, multimedia και gaming, από soundbars μέχρι κονσόλες τελευταίας γενιάς. Το δε EyeComfort, προσαρμόζει την εικόνα ανάλογα με την ώρα της ημέρας  -για τέτοια προσοχή στη λεπτομέρεια μιλάμε!

LG 43UR78006LK

Η τεχνολογία ThinQ συνδυάζεται άψογα με την πιο πρόσφατη έκδοση του λειτουργικού webOS δημιουργώντας μία ασυναγώνιστη εμπειρία χρήσης. Στις 43 ίντσες και με 4K ανάλυση, η LG 43UR78006LK είναι μία τηλεόραση που δίνει προτεραιότητα στον χρήστη, επιτρέποντάς του να προσαρμόσει τη λειτουργία της στα μέτρα του. Θα έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις Quick Cards για τις αγαπημένες σου εφαρμογές και υπηρεσίες, να λάβεις προτάσεις κομμένες και ραμμένες στα μέτρα σου βάσει αλγορίθμων τεχνητής νοημοσύνης, μέχρι και να χειριστείς την τηλεόραση στο πλαίσιο του smart home σου, χάρη στην υποστήριξη Apple AirPlay, Apple HomeKit, Matter και Amazon Alexa.

Τεχνολογία Τελευταίες ειδήσεις