Παρασκευή, 29 Μαρ.
25oC Αθήνα

Πασχαλινές προσφορές στη MediaMarkt: η συνήθεια που έγινε παράδοση!

Πασχαλινές προσφορές στη MediaMarkt: η συνήθεια που έγινε παράδοση!

Είτε κάνεις Πάσχα στην πόλη, στο χωριό, στο σπίτι ή στο εξοχικό, ένας είναι ο κοινός παρονομαστής: παράδοση στις πασχαλινές προσφορές από τη MediaMarkt.

Λοιπόν, κοίτα να δεις για πότε φτάσαμε στη Μεγάλη Εβδομάδα! Ακόμη δε μπορώ να το πιστέψω! Τι λέτε ρε παιδιά, προχτές δεν ήταν… τσικνοπέμπτη; Κι όμως, σε λίγες μέρες έχουμε Πάσχα! Και βέβαια, τώρα είναι η καλύτερη φάση για να κάνεις ένα δώρο στον εαυτό σου (ή στο βαφτιστήρι σου, ακόμα προλαβαίνεις, δεν κρίνουμε) και να περάσεις τις άγιες μέρες με ακόμη περισσότερη τεχνολογία!

Όταν θέλεις τεχνολογία, δεν υπάρχει άλλο μέρος με τόση τεχνολογία μαζεμένη και… συμπυκνωμένη, περισσότερο από τη MediaMarkt! Μπες κι εσύ στην πασχαλινή σελίδα της MediaMarkt και… λόκαρε στα τεχνολογικά θαύματα που θέλεις να αποκτήσεις! Εγώ πάντως μπήκα και έχω ήδη “κλειδώσει” σε μερικά που πολύ θα ήθελα να κάνω δικά μου, και τα οποία σου παρουσιάζω ευθύς αμέσως!

Ξεκινώ με κάτι που “κολλάει” με τον καλό καιρό που ήδη έχουμε, καθώς και με τις βόλτες στην εξοχή, είτε πας για περπάτημα, είτε για τρέξιμο, είτε για ποδήλατο! Για να μπορείς να παρακολουθείς τις βασικές σωματικές σου λειτουργίες, το Xiaomi Mi Smart Band 5 είναι τέλειο! Καταγράφει καρδιακούς παλμούς και πίεση, αλλά μπορεί να παρακολουθήσει και την ποιότητα του ύπνου! Και μάλιστα, με τιμή πρόκληση!

Μήπως, όμως, να πάμε σε κάτι ακόμη καλύτερο; Είναι καιρός τώρα που “βλεφαριάζω” αυτά τα καταπληκτικά τα smartwatches, που μπορούν να κάνουν πολλά περισσότερα! Και πετυχαίνω το Huawei GT2! Μπορεί μέχρι και να παίξει μουσική, την ώρα που παρακολουθεί την προπόνηση ή τις… αθλοπαιδειές σου, αλλά και να σου μεταφέρει μηνύματα και ειδοποιήσεις από το κινητό!

Ανέφερα, όμως, το μαγικό συνδυασμό: αθλητισμός και μουσική! Ε, κάπως έτσι πάμε αυτομάτως σε ασύρματα ακουστικά, για να μπορείς να κάνεις ποδήλατο ή τρέξιμο σαν άνθρωπος, χωρίς να έχεις καλώδια να πετάγονται δεξιά κι αριστερά! Βλέπεις και τα Creative Outlier Active και λες “αυτό είναι!” Αδιάβροχα, ασύρματα, με ειδικό πιαστράκι για να μη σου φεύγουν από τα αυτιά, ακόμη κι αν κάνεις… τραμπολίνο!

Από την άλλη, βέβαια, μπορεί να πας για βόλτα ή για… άραγμα σε κάποια εξοχή, ως είθισται για πρωτομαγιά – ναι, πέφτει κι αυτή μαζί με το Πάσχα – και να θέλεις να βάλεις μουσική για όλους και όχι μόνο για εσένα. Κι αυτό γίνεται, με το JBL Flip Essential, το οποίο είναι ασύρματο ηχείο, και μάλιστα αδιάβροχο! Βάλε το κινητό σου να παίζει μουσική μαζί με το JBL και έχεις τον τέλειο συνδυασμό!

Είμαστε στο Πάσχα, όμως, και νοείται Πάσχα χωρίς φωτογραφίες; Πως θα θυμόμαστε αυτό το Πάσχα από τα χρόνια της… πανδημίας, όταν καλά καλά δε θυμάμαι τι έγινε τους τελευταίους 4 μήνες; Οι φωτογραφίες είναι αυτές που “διασώζουν” τις στιγμές! Και μη μου πεις “έχουμε τα κινητά”… καλά τα κινητά, αλλά για σωστές φωτογραφίες, εγώ θέλω κανονική φωτογραφική μηχανή! Να, κάτι σαν τη Sony Alpha 6000L με φακό 16-50 για τέλεια τοπία και άψογα πορτραίτα! Και πανοραμικές όψεις του… αρνιού στη σούβλα!

Είπα, όμως, αρνί στη σούβλα και θυμήθηκα και την αγαπημένη ασχολία του δικού μου σογιού, όσο περιμένουν να ψηθεί το αρνί. Ποια είναι αυτή; Μα… να πλακώσουν τα τηλέφωνα με το υπόλοιπο σόι και με φίλους και γνωστούς! Εκεί θέλεις καλό smartphone με μεγάλη μπαταρία, για να μην τα φτύσει στο τρίτο τηλεφώνημα… κάτι σαν το Xiaomi Redmi 9 με μπαταρία 5020mAh! Κι αν θες να είσαι απολύτως σίγουρος πως δεν θα ξεμείνεις από μπαταρία, ακόμη κι αν κάνεις βιντεοκλήσεις, παίρνεις και ένα powerbank σαν το XiaomiMi Powerbank και ξεμπερδεύεις!

Τώρα, λοιπόν, μπορείς κι εσύ να εξοπλιστείς και να είσαι έτοιμος για ό,τι κι αν προκύψει για την πασχαλινή περίοδο! Μπες στο mediamarkt.gr και βρες τα Easter deals που θα κάνουν το Πάσχα σου αξέχαστο! Είτε με click away, είτε με click inside, είτε και με παράδοση στο σπίτι σου, τώρα μπορείς να τα έχεις όλα! Δεν έχει σημασία που είσαι, Αθήνα, Θεσσαλονίκη ή οπουδήποτε αλλού, ούτε αν κάνεις Πάσχα στο σπίτι ή σε κάποια κοντινή εξοχή! Στα στέλνουν παντού! Καλή Ανάσταση!

Τεχνολογία Τελευταίες ειδήσεις