Χωρίς κατηγορία

7 πράγματα που ίσως δεν γνωρίζατε για τα δωμάτια των ξενοδοχείων

Όλοι έχουμε μείνει σε ξενοδοχεία και πάνω-κάτω γνωρίζουμε ότι δεν παίρνεις πάντα αυτό που πληρώνεις, ωστόσο υπάρχουν μερικά πράγματα που θα μας έκαναν να έχουμε δεύτερες σκέψεις όσον αφορά το πόσο καθαρό είναι το δωμάτιο ενός ξενοδοχείου.

Σίγουρα υπάρχουν αρκετοί μύθοι γύρω από τα ξενοδοχεία, όπως το ότι οι καμαριέρες δεν καθαρίζουν ικανοποιητικά ή το ότι δεν αλλάζουν τις μαξιλαροθήκες.

Το βασικό ερώτημα όμως παραμένει: Τελικά είναι μύθοι ή γεγονός; Για να σας απαντήσουμε, κάναμε μια έρευνα και ανακαλύψαμε μερικά πράγματα για τα δωμάτια των ξενοδοχείων που δεν είναι και τόσο ικανοποιητικά.

Διαβάστε περισσότερα στο perpetual.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Χωρίς κατηγορία
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Χωρίς κατηγορία: Περισσότερα άρθρα
Συγχαρητήρια από τον ΠτΔ Κωνσταντίνο Τσαούλα στην χάλκινη εθνική ομάδα πόλο - «Χάρισαν χαρά και περηφάνεια σε όλους»
«Οι διεθνείς μας, με το ασίγαστο πνεύμα αγωνιστικότητας που τους διακρίνει, κατέκτησαν το μοναδικό μετάλλιο σε κορυφαία διοργάνωση που έλειπε από τη μεγάλη συλλογή του ελληνικού πόλο»
Κωνσταντίνος Τασούλας και Νικήτας Κακλαμάνης
Νέο επεισόδιο με πυροβολισμούς στη Μινεάπολη από πράκτορα ICE - Τραυματίστηκε στο πόδι μετανάστης από τη Βενεζουέλα
Στο νοσοκομείο ο τραυματίας αλλά και ο πράκτορας καθώς δέχθηκε επίθεση από κατοίκους της περιοχής - «Το έκανε από άμυνα», υποστηρίζει το υπουργείο Εσωτερικής Ασφάλειας
Επεισόδια
Ανίκητη η ακρίβεια στα τρόφιμα γιατί η ΔΕΗ επιδοτεί τις αντλίες θερμότητας ΑΔΜΗΕ: τι ζητούσε, τι πήρε που βρέχει χρήμα το τέλος της Τσάνταλη Ισπανική κυριαρχία στο λάδι η κρουαζιέρα πάει καλά
«Αχτίδα φωτός» για την ακρίβεια στα τρόφιμα Παράθυρο ελπίδας ότι ο πληθωρισμός στα τρόφιμα στην ευρωζώνη θα συνεχίσει να αποκλιμακώνεται...
Farmers' food market stall with variety of organic vegetable. Vendor serving and chating with customers