Χωρίς κατηγορία

Eurovision 2024: Το «μυστικό» του Φωκά Ευαγγελινού και το κινηματογραφικό κόνσεπτ για το «Ζάρι» της Σάττι

Τις πρώτες πληροφορίες για τη σκηνική παρουσίαση του τραγουδιού «Ζάρι» της Μαρίνας Σάττι, στη φετινή Eurovision, αποκάλυψε ο «μάστερ» του διαγωνισμού, Φωκάς Ευαγγέλινος, ο οποίος έχει επιμεληθεί την σκηνική παρουσίαση του τραγουδιού στον διαγωνισμό. 

Ο Φωκάς Ευαγγελινός, που έχει επιμεληθεί τη σκηνική παρουσίαση του τραγουδιού με το οποίο θα μας εκπροσωπήσει η Μαρίνα Σάττι στην Eurovision, μιλώντας στο ΣΚΑΪ, αποκάλυψε το εύρημα που θα «εκτοξεύσει» την ελληνική συμμετοχή στην Eurovision όσο πιο ψηλά γίνεται – ίσως και στην κορυφή.

H σκηνική παρουσίαση του τραγουδιού παραμένει επτασφράγιστο μυστικό, ωστόσο ο Φωκάς Ευαγγελινός έκανε μία μικρή αποκάλυψη.

«Tο κόνσεπτ της παρουσίασης θα είναι κινηματογραφικό, σα να βλέπεις διαδραστική ταινία και σύμφωνα με το ρεπορτάζ, για πρώτη φορά στον διαγωνισμό θα υπάρχει μονoπλάνο στην παρουσίαση της Σάττι στην σκηνή.

Δηλαδή, η κάμερα θα είναι μόνο πάνω στην Μαρίνα Σάτι (δεν θα κινείται ή ανοίγει στη σκηνή) και μέσα στο πλάνο θα «μπαίνουν» στοιχεία της παρουσίασης του τραγουδιού (όπως πχ οι χορευτές)».  

Αυτή η σκηνοθετική τεχνοτροπία έχει χρησιμοποιηθεί και στο επίσημο βίντεοκλιπ του τραγουδιού. 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Χωρίς κατηγορία
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Χωρίς κατηγορία: Περισσότερα άρθρα
ΟΠΕΚΕΠΕ: «Δεν χωράγανε τα ζώα στις εκτάσεις», είπε στην Εξεταστική η διευθύνουσα σύμβουλος της “Neuropublic ΑΕ”, Ρόζα Γαργαλάκου
«Ποια η μέρα ημερολογιακή ημέρα του έτους που ο κ. Βάρρας είχε το πρόβλημα του με την Neuropublic, και ποια μέρα ήταν που την ευχαριστούσε για τις υπηρεσίες της;», διερωτήθηκε
Ρόζα Γαργαλάκου
Βίντεο ντοκουμέντο από τη σύλληψη του 50χρονου στην Καλλιθέα που επιτέθηκε με μαχαίρι και τραυμάτισε αστυνομικό
«Ο 50χρόνος ήταν σε αμόκ. Είχε χαρακώσει με το μαχαίρι του αυτοκίνητα. Ακούσαμε τους δύο πυροβολισμός και την αστυνομία να τον κυνηγά στα στενά», αποκάλυψε αυτόπτης μάρτυρας
Περιπολικό