Χωρίς κατηγορία

Ανατροπή! Στο Σύνταγμα η παρέλαση της 25ης Μαρτίου – Προσκεκλημένοι Μακρόν, Πούτιν και πρίγκιπας Κάρολος

«Ο κύβος ερρίφθη», η μεγάλη στρατιωτική παρέλαση της 25ης Μαρτίου θα πραγματοποιηθεί -εκτός εξαιρετικού απροόπτου- στην Πλατεία Συντάγματος, μπροστά από το Μνημείου του Αγνώστου Στρατιώτη.

Αυτό αναφέρουν κυβερνητικές πηγές, με αφορμή και τον θόρυβο που προκλήθηκε από τις πληροφορίες που έφεραν την παρέλαση να πραγματοποιείται στο Τατόι.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, στην παρέλαση -που συμπίπτει με την επέτειο των 200 ετών από την κήρυξη της Επανάστασης κατά του Τουρκικού ζυγού- έχουν προσκληθεί οι ηγέτες των χωρών που τότε βοήθησαν την Ελλάδα (Γαλλία, Ρωσία και Αγγλία) δηλαδή ο Γάλλος Πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν, ο Ρώσος Πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν και ο διάδοχος του Βρετανικού θρόνου πρίγκιπας Κάρολος.

Διαβάστε λεπτομέρειες στο Onalert.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Χωρίς κατηγορία
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Χωρίς κατηγορία: Περισσότερα άρθρα
Άδωνις Γεωργιάδης: Σε ένα χρόνο έτοιμη η νέα Μονάδα Βραχείας Νοσηλείας για ογκολογικούς ασθενείς του Λαϊκού
«Σε ένα χρόνο από σήμερα, με την βοήθεια του Θεού, θα κάνουμε τα εγκαίνια και θα δώσουμε την αξιοπρέπεια που τους αξίζει στους ασθενείς μας που σήμερα ταλαιπωρούνται στην Σεβαστουπόλεως»
Ο Άδωνις Γεωργιάδης με τον Μάριο Θεμιστοκλέους στην έναρξη εργασιών κατασκευής της νέας κλινικής για ογκολογικούς ασθενείς
Ο Αύγουστος Κορτώ για τη διπολική διαταραχή: Εύχομαι η χώρα να μορφώσει τους ανθρώπους ώστε να μη νομίζουν ότι είμαστε τρελοί
«Από τότε που διαγνώστηκα, μελετώ τη διπολική διαταραχή με τρομερό ενδιαφέρον - είναι κομμάτι του εαυτού μου», εξομολογήθηκε ο γνωστός συγγραφέας
Αύγουστος Κορτώ
Συγχαρητήρια από τον ΠτΔ Κωνσταντίνο Τσαούλα στην χάλκινη εθνική ομάδα πόλο - «Χάρισαν χαρά και περηφάνεια σε όλους»
«Οι διεθνείς μας, με το ασίγαστο πνεύμα αγωνιστικότητας που τους διακρίνει, κατέκτησαν το μοναδικό μετάλλιο σε κορυφαία διοργάνωση που έλειπε από τη μεγάλη συλλογή του ελληνικού πόλο»
Κωνσταντίνος Τασούλας και Νικήτας Κακλαμάνης
Νέο επεισόδιο με πυροβολισμούς στη Μινεάπολη από πράκτορα ICE - Τραυματίστηκε στο πόδι μετανάστης από τη Βενεζουέλα
Στο νοσοκομείο ο τραυματίας αλλά και ο πράκτορας καθώς δέχθηκε επίθεση από κατοίκους της περιοχής - «Το έκανε από άμυνα», υποστηρίζει το υπουργείο Εσωτερικής Ασφάλειας
Επεισόδια