Χωρίς κατηγορία

Αντιμέτωπος με ισόβια είναι πρώην πράκτορας της CIA λόγω κατασκοπείας υπέρ της…Κίνας!

Μια τεράστια υπόθεση εξελίσσεται στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, με πρωταγωνιστή έναν πρώην πράκτορα της Κεντρικής Υπηρεσίας Πληροφοριών (CIA), καθώς είναι αντιμέτωπος με ισόβια κάθειρξη.

Στην υπόθεση που είχε συγκλονίσει τις αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες, ο πράκτορας επέλεξε να κατασκοπεύσει εις βάρος των Αμερικανών, προσφέροντας ευαίσθητες πληροφορίες για την ασφάλεια των ΗΠΑ, στον μεγαλύτερο αντίπαλο και ανταγωνιστή τους, την Κίνα!

Ποιο το χρονικό και οι τελευταίες πληροφορίες της υπόθεσης.

Διαβάστε αναλυτικά στο OnAlert.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Χωρίς κατηγορία
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Χωρίς κατηγορία: Περισσότερα άρθρα
Σεισμός στην Κύπρο: Η στιγμή που ο υπουργός Άμυνας «τραντάχτηκε» από τη δόνηση των 5,3 Ρίχτερ – «Κουνάει ακόμη»
Εντύπωση προκαλεί η στιγμή που «χτυπάει» ο σεισμός, την ώρα που μιλάει on air του Cyprus Times ο Κύπριος υπουργός Άμυνας, Βασίλης Πάλμας, στον Μανώλη Καλαντζή, οι οποίοι αντιλαμβάνονται την δόνηση
Ο υπουργός Άμυνας της Κύπρου, Βασίλης Πάλμας