Χωρίς κατηγορία

Άρθρο “κόλαφος” της Ahval: “Η Τουρκία θέλει να γίνει παγκόσμια δύναμη εις βάρος των ΗΠΑ”

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Η εξωτερική πολιτική που εφαρμόζει η Τουρκία στη Μέση Ανατολή και όχι μόνο έχει προκαλέσει την αντίδραση και τον εκνευρισμό των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, με αναλυτές να αναφέρουν πως πρόκειται για μια στρατηγική της Άγκυρας να αποκτήσει την ισχύ και το ρόλο ενός διεθνούς «παίκτη» εις βάρος της Ουάσιγκτον. 

Αυτό είναι και το κεντρικό επιχείρημα ενός εκ των κορυφαίων αναλυτών της Μέσης Ανατολής, ο οποίος σύμφωνα με την τουρκική εφημερίδα Ahval, αποκαλύπτει ποιο είναι το σχέδιο της Άγκυρας για να «επισκιάσει» τις ΗΠΑ ως παίκτη με την μεγαλύτερη επιρροή στη Μέση Ανατολή και γενικότερα στο μουσουλμανικό κόσμο. 

Διαβάστε αναλυτικά στο OnAlert.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Χωρίς κατηγορία
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Χωρίς κατηγορία: Περισσότερα άρθρα