Χωρίς κατηγορία

Αυτά είναι τα τεθωρακισμένα «τέρατα» των Ρώσων που τρέμουν οι Τούρκοι στη Συρία [pics]

Οι συγκρούσεις στη Μέση Ανατολή έχουν καταλήξει σε μια τρομακτική ανθρώπινη καταστροφή με σπειροειδείς παγκόσμιες συνέπειες. Εκτός όμως από μία τεράστια ανθρώπινη τραγωδία, ο πόλεμος, είναι και μία «πασαρέλα» εξοπλισμών, όπου κάθε χώρα διαφημίζει την αμυντική της βιομηχανία.

Τα M1 Abrams στο Ιράκ, τα πολυάριθμα Sa1i M1s της Υεμένης ενάντια στους αντάρτες Χούτι, τα τουρκικά M60 Pattons και τα αναβαθμισμένα M60T Sabra που ισοπεδώνουν τη Συρία, είναι μερικά από τα μοντέλα που διαφημίζονται σε διεθνές επίπεδο μέσω των καταστροφών και των συγκρούσεων. Όλα εκεί δοκιμάζονται.

Ένα τεθωρακισμένο σύστημα που μέχρι στιγμής, ξεχωρίζει και «βγαίνει στον αφρό» είναι το ρωσικό Τ-90M, 550 από τα οποία αποτελούν την «αιχμή του δόρατος» της Ρωσίας μέχρι να τεθεί πλήρως σε λειτουργία το Τ-14!

Διαβάστε περισσότερα και δείτε φωτογραφίες στο OnAlert.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Χωρίς κατηγορία
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Χωρίς κατηγορία: Περισσότερα άρθρα
Άδωνις Γεωργιάδης: Σε ένα χρόνο έτοιμη η νέα Μονάδα Βραχείας Νοσηλείας για ογκολογικούς ασθενείς του Λαϊκού
«Σε ένα χρόνο από σήμερα, με την βοήθεια του Θεού, θα κάνουμε τα εγκαίνια και θα δώσουμε την αξιοπρέπεια που τους αξίζει στους ασθενείς μας που σήμερα ταλαιπωρούνται στην Σεβαστουπόλεως»
Ο Άδωνις Γεωργιάδης με τον Μάριο Θεμιστοκλέους στην έναρξη εργασιών κατασκευής της νέας κλινικής για ογκολογικούς ασθενείς
Ο Αύγουστος Κορτώ για τη διπολική διαταραχή: Εύχομαι η χώρα να μορφώσει τους ανθρώπους ώστε να μη νομίζουν ότι είμαστε τρελοί
«Από τότε που διαγνώστηκα, μελετώ τη διπολική διαταραχή με τρομερό ενδιαφέρον - είναι κομμάτι του εαυτού μου», εξομολογήθηκε ο γνωστός συγγραφέας
Αύγουστος Κορτώ
Συγχαρητήρια από τον ΠτΔ Κωνσταντίνο Τσαούλα στην χάλκινη εθνική ομάδα πόλο - «Χάρισαν χαρά και περηφάνεια σε όλους»
«Οι διεθνείς μας, με το ασίγαστο πνεύμα αγωνιστικότητας που τους διακρίνει, κατέκτησαν το μοναδικό μετάλλιο σε κορυφαία διοργάνωση που έλειπε από τη μεγάλη συλλογή του ελληνικού πόλο»
Κωνσταντίνος Τασούλας και Νικήτας Κακλαμάνης
Νέο επεισόδιο με πυροβολισμούς στη Μινεάπολη από πράκτορα ICE - Τραυματίστηκε στο πόδι μετανάστης από τη Βενεζουέλα
Στο νοσοκομείο ο τραυματίας αλλά και ο πράκτορας καθώς δέχθηκε επίθεση από κατοίκους της περιοχής - «Το έκανε από άμυνα», υποστηρίζει το υπουργείο Εσωτερικής Ασφάλειας
Επεισόδια