Χωρίς κατηγορία

Αυτό είναι το “βαρύ όνομα” που θα εκπροσωπήσει τις ΗΠΑ στην κρίσιμη Σύνοδο του NATO!

Μετά τις ραγδαίες εξελίξεις με την απόφαση Σάναχαν να αποσυρθεί από την διαδικασία επιβεβαίωσης του ως Υπουργός Άμυνας των ΗΠΑ, η αμερικανική κυβέρνηση αστραπιαία "έκλεισε το κενό", εν μέσω κρίσιμων εξελίξεων στη Μέση Ανατολή αλλά και με την Τουρκία.

Στην επερχόμενη και εξαιρετικά κρίσιμη Σύνοδο Υπουργών Άμυνας του NATO, το αμερικανικό Υπουργείο Άμυνας έπρεπε να αποφασίσει τον εκπρόσωπο της χώρας, ο οποίος θα κληθεί να αντιμετωπίσει την υπόθεση των S-400 στην Τουρκία και τις εξελίξεις στην κυπριακή ΑΟΖ, βρίσκοντας εν τέλει τον “εκλεκτό” αξιωματούχο. Ποιο είναι το “βαρύ όνομα” αυτό.

Διαβάστε αναλυτικά στο OnAlert.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Χωρίς κατηγορία
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Χωρίς κατηγορία: Περισσότερα άρθρα
Τάσος Ριζόπουλος: «Κάποια παραβίασε τα προσωπικά δεδομένα μου και προσπάθησε να με εκβιάσει, έτσι απέκτησα αυτοάνοσο»
«Δεν ζήτησε συγγνώμη αν και κάποια στιγμή το παραδέχθηκε. Λόγω αυτού όταν αγχώνομαι δεν βλέπω από το δεξί μου μάτι», αποκάλυψε ο ραδιοφωνικός παραγωγός
Τάσος Ριζόπουλος / Γρηγόρης Αρναούτογλου