Γιατί; Γιατί όπως ο ίδιος έχει δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή του: «Πέρα από τα παραδοσιακά αγιορείτικα που έμαθα από γηραιότερους μοναχούς προσπαθώ να αναβαθμίζω παλιότερες συνταγές. Εχω μια ιδιόρρυθμη περιέργεια και φαντασία». Δοκιμάστε το και θα καταλάβετε τι εννοεί…
Στα συν της αγιορείτικης συνταγής υπολογίστε ότι το χταπόδι, είναι μια τροφή πλούσια σε θρεπτική αξία, καθώς μια μερίδα μπορεί να προσφέρει στον οργανισμό βιταμίνη B12, σελήνιο, σίδηρο,ενώ είναι και υψηλή πηγή χαλκού.
Παράλληλα μαγειρεμένο μαεστρικά ως κρασάτο με αυτή την αυθεντική αγιορείτικη συνταγή, θα σας προσφέρει και ένα διαφορετικό γευστικό ταξίδι…
Διαβάστε αναλυτικά στο dogma.gr