Χωρίς κατηγορία

Δεν αγοράζει F-16 η Βουλγαρία – Σε ποια μαχητικά καταλήγει

Ο πρόεδρος της Βουλγαρίας Ρούμεν Ράντεφ έθεσε βέτο στην αμφιλεγόμενη αγορά των αμερικανικών μαχητικών αεροσκαφών F-16 της Lockheed Martin, επικαλούμενος την πολύ υψηλή τιμή τους, τον ανεπαρκή εξοπλισμό τους και την αύξηση του δημόσιου ελλείμματος που συνεπάγεται η παραγγελία αυτή.
“Η Βουλγαρία χρειάζεται ένα πολυλειτουργικό αεροσκάφος” με “ένα πλήρες πακέτο εξοπλισμού και εκπαίδευσης” των πιλότων, τόνισε ο πρόεδρος, εκτιμώντας ότι δεν πληρούνται οι προϋποθέσεις για την υλοποίηση αυτής της σύμβασης, της σημαντικότερης μετά την πτώση του κομμουνιστικού καθεστώτος στη χώρα.
Διαβάστε περισσότερα και δείτε ποιο αεροσκάφος προτιμάει αντι των F-16 στο OnAlert.gr
Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Χωρίς κατηγορία
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Χωρίς κατηγορία: Περισσότερα άρθρα
Τάσος Ριζόπουλος: «Κάποια παραβίασε τα προσωπικά δεδομένα μου και προσπάθησε να με εκβιάσει, έτσι απέκτησα αυτοάνοσο»
«Δεν ζήτησε συγγνώμη αν και κάποια στιγμή το παραδέχθηκε. Λόγω αυτού όταν αγχώνομαι δεν βλέπω από το δεξί μου μάτι», αποκάλυψε ο ραδιοφωνικός παραγωγός
Τάσος Ριζόπουλος / Γρηγόρης Αρναούτογλου