Συμβαίνει τώρα:
Χωρίς κατηγορία

Δένδιας: Θέτει στους Ευρωπαίους τις τουρκικές προκλήσεις σε Κυπριακό και ανατολική Μεσόγειο

Το Κυπριακό και οι προκλητικές ενέργειες της Τουρκίας στην ανατολική Μεσόγειο και στην ευρύτερη περιοχή, είναι μερικά από το ζητήματα στα οποία θα συζητήσουν σήμερα οι Υπουργοί Εξωτερικών των κρατών – μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, σύμφωνα με όσα δήλωσε νωρίτερα σήμερα ο Έλληνας Υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας.

Ο επικεφαλής της ελληνικής διπλωματίας συμμετείχε στο άτυπο πρόγευμα εργασίας που είχαν οι υπουργοί Εξωτερικών της Ευρωπαϊκής Ένωσης με τον Αιγύπτιο ομόλογό τους Σάμεχ Σούκρι, ενώ αναμένεται να τεθούν επί τάπητος στο Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων οι εξελίξεις στο Κυπριακό, υπό το πρίσμα της επίσκεψης του Προέδρου Ερντογάν στα Κατεχόμενα και την πολύ πιθανή νέα κλιμάκωση των εντάσεων.

Διαβάστε αναλυτικά στο OnAlert.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Χωρίς κατηγορία
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Χωρίς κατηγορία: Περισσότερα άρθρα
Άδωνις Γεωργιάδης: Σε ένα χρόνο έτοιμη η νέα Μονάδα Βραχείας Νοσηλείας για ογκολογικούς ασθενείς του Λαϊκού
«Σε ένα χρόνο από σήμερα, με την βοήθεια του Θεού, θα κάνουμε τα εγκαίνια και θα δώσουμε την αξιοπρέπεια που τους αξίζει στους ασθενείς μας που σήμερα ταλαιπωρούνται στην Σεβαστουπόλεως»
Ο Άδωνις Γεωργιάδης με τον Μάριο Θεμιστοκλέους στην έναρξη εργασιών κατασκευής της νέας κλινικής για ογκολογικούς ασθενείς
Ο Αύγουστος Κορτώ για τη διπολική διαταραχή: Εύχομαι η χώρα να μορφώσει τους ανθρώπους ώστε να μη νομίζουν ότι είμαστε τρελοί
«Από τότε που διαγνώστηκα, μελετώ τη διπολική διαταραχή με τρομερό ενδιαφέρον - είναι κομμάτι του εαυτού μου», εξομολογήθηκε ο γνωστός συγγραφέας
Αύγουστος Κορτώ
Συγχαρητήρια από τον ΠτΔ Κωνσταντίνο Τσαούλα στην χάλκινη εθνική ομάδα πόλο - «Χάρισαν χαρά και περηφάνεια σε όλους»
«Οι διεθνείς μας, με το ασίγαστο πνεύμα αγωνιστικότητας που τους διακρίνει, κατέκτησαν το μοναδικό μετάλλιο σε κορυφαία διοργάνωση που έλειπε από τη μεγάλη συλλογή του ελληνικού πόλο»
Κωνσταντίνος Τασούλας και Νικήτας Κακλαμάνης