Χωρίς κατηγορία

Δωρεάν η ρυμούλκηση του «Καλλιστώ» ως προσφορά στο Πολεμικό Ναυτικό

Αφιλοκερδώς πραγματοποιήθηκαν προς το ελληνικό δημόσιο, οι υπηρεσίες ρυμούλκησης του ναρκοθηρευτικού πλοίου «Καλλιστώ», αναφέρει σε σημερινή ανακοίνωσή της η Ελληνική Ένωση Πλοιοκτητών Ρυμουλκών, Ναυαγοσωστικών, Αντιρρυπαντικών & Πλοίων Υποστήριξης Υπεράκτιων Εγκαταστάσεων, συγχαίροντας παράλληλα τις εταιρείες-μέλη της που συμμετείχαν στην επιχείρηση, καθώς και για την ευγενική χειρονομία τους να προσφέρουν αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες τους.

Η ένωση των ρυμουλκών τονίζει ότι με την συνεργασία των αρμοδίων οργάνων του υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, του Πολεμικού Ναυτικού και του Λιμενικού Σώματος, επετεύχθη η διάσωση του πληρώματος και απετράπη τόσο η βύθιση του ναρκοθηρευτικού πλοίου «Καλλιστώ» όσο και η πρόκληση θαλάσσιας ρύπανσης.

Διαβάστε λεπτομέρειες στο OnAlert.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Χωρίς κατηγορία
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Χωρίς κατηγορία: Περισσότερα άρθρα
Ο Ντμίτρι Μεντβέντεφ προειδοποιεί την Ευρώπη: «Η Ρωσία θα κινηθεί κατά των κρατών που θα κατασχέσουν τα περιουσιακά στοιχεία της»
Η Ρωσία δηλώνει ότι η όποια κατάσχεση περιουσιακών της στοιχείων ισοδυναμεί με κλοπή και θα υπονομεύσει την εμπιστοσύνη στα ομόλογα και τα νομίσματα των ΗΠΑ και της Ευρώπης
Ντμίτρι Μεντβέντεφ 5
Βασίλης Καλογήρου: Η σπαρακτική ανάρτηση της μητέρας του – «Σου έκοψαν το δάχτυλο εν ζωή, χέρια σου στερήσαν το οξυγόνο»
«Έφυγες προς τον αγαπημένο σου Χριστό, πετώντας με φτερά αγγέλου. Αλλά ακόμη και ο ήχος του φτερουγίσματος τους, κάποιους, λίγους ευτυχώς, και αυτός τους ενοχλεί», έγραψε η μητέρα του, Σοφία Καλογήρου
Βασίλης Καλογήρου 4
Μπλόκα και σαρωτικοί έλεγχοι στα σχολικά λεωφορεία της Αθήνας: Έπεσαν με το «καλημέρα» πρόστιμα εκατοντάδων ευρώ
Zώνες ασφαλείας, ελαστικά, ΚΤΕΟ, έγγραφα του οδηγού, ταχογράφο αλλά και αυτοκόλλητα με ειδική σήμανση, μεταξύ αυτών που ελέγχουν τα στελέχη της Τροχαίας
Σχολικό λεωφορείο
3