Χωρίς κατηγορία

Δρομολογούνται αναβαθμίσεις με το…τσουβάλι για το μαχητικό F-35

Η Τουρκία θα χάσει πολύ περισσότερα από όσα πιστεύει μέχρι στιγμής εφόσον αποβληθεί τελικώς από το πρόγραμμα μαχητικών πέμπτης γενιάς F-35 λόγω της επικείμενης παραλαβής των ρωσικών πυραύλων S-400.

Η εισαγωγή του μαχητικού F-35 φέρνει μια σειρά από αναβαθμίσεις που θα το φέρει έτη φωτός μπροστά από οποιοδήποτε άλλο αεροσκάφος της γενιάς του και θα χαρίσει απόλυτη υπεροχή στις χώρες που τα χρησιμοποιούν, με την Ελλάδα να είναι πιθανό να είναι μια από αυτές στο μέλλον.

Διαβάστε περισσότερα στο OnAlert.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Χωρίς κατηγορία
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Χωρίς κατηγορία: Περισσότερα άρθρα
Πορεία διαμαρτυρίας των εργαστηριακών γιατρών στο κέντρο της Αθήνας – «Φτάνει πια η αδικία, το clawback είναι υφαρπαγή»
«Όλα τα εργαστήρια της χώρας, ακτινολόγοι και μικροβιολόγοι, έχουμε έρθει στην Αθήνα. Θέλουμε να βροντοφωνάξουμε» λέει η πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαστηριακών Ιατρών
πορεία