Χωρίς κατηγορία

Δρομολογούνται αναβαθμίσεις με το…τσουβάλι για το μαχητικό F-35

Η Τουρκία θα χάσει πολύ περισσότερα από όσα πιστεύει μέχρι στιγμής εφόσον αποβληθεί τελικώς από το πρόγραμμα μαχητικών πέμπτης γενιάς F-35 λόγω της επικείμενης παραλαβής των ρωσικών πυραύλων S-400.

Η εισαγωγή του μαχητικού F-35 φέρνει μια σειρά από αναβαθμίσεις που θα το φέρει έτη φωτός μπροστά από οποιοδήποτε άλλο αεροσκάφος της γενιάς του και θα χαρίσει απόλυτη υπεροχή στις χώρες που τα χρησιμοποιούν, με την Ελλάδα να είναι πιθανό να είναι μια από αυτές στο μέλλον.

Διαβάστε περισσότερα στο OnAlert.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Χωρίς κατηγορία
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Χωρίς κατηγορία: Περισσότερα άρθρα
Ο Τραμπ πριν τη συνάντηση με τον Πούτιν στην Αλάσκα: «Η Ουκρανία θα αποφασίσει για ανταλλαγές εδαφών με τη Ρωσία»
Τα 5 σημεία για τον τερματισμό του πολέμου στην Ουκρανία - Από ποιους αποτελείται η αμερικανική και ρωσική αποστολή - Οι εργασίες της διμερούς συνόδου υπολογίζεται πως θα διαρκέσουν 7 ώρες
Ντόναλντ Τραμπ
6
H Μελάνια Τραμπ απειλεί με αγωγή 1 δισ. δολαρίων τον Χάντερ Μπάιντεν γιατί εκείνος υπονόησε ότι τη σύστησε στον Τραμπ ο Τζέφρι Έπσταϊν
Ο δικηγόρος της Πρώτης Κυρίας απαίτησε από τον Χάντερ Μπάιντεν να «ανακαλέσει αμέσως τις ψευδείς, δυσφημιστικές, υποτιμητικές και προκλητικές δηλώσεις»
Η Πρώτη Κυρία Μελάνια Τραμπ
4