Χωρίς κατηγορία

Εκλογές 2019: Παρέα με την κόρη του ψήφισε ο Παύλος Γερουλάνος – video, pics

Στο Παγκράτι ψήφισε ο Παύλος Γερουλάνος. «Κάναμε μια πολιτισμένη προεκλογική καμπάνια» δήλωσε ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων.

Εκλογές με περίπου μισό εκατομμύριο νέους ψηφοφόρους. Ανάμεσα τους και ο γιος του Κυριάκου Μητσοτάκη αλλά και η κόρη του Παύλου Γερουλάνου.

Με την κόρη στην κάλπη ο Γερουλάνος

«Και εμείς και οι άλλοι υποψήφιοι κάναμε μια πολιτισμένη προεκλογική καμπάνια και βάλαμε τον πήχη ψηλά για το πως πρέπει να γίνονται οι εκλογικές αναμετρήσεις», τόνισε ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων Παύλος Γερουλάνος εξερχόμενος από το εκλογικό κέντρο στο Παγκράτι, όπου άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα.

geroulanos korh

«Είναι πολύ σημαντικό να δείξει η Αθήνα ένα διαφορετικό παράδειγμα πολιτικού πολιτισμού και αυτό το πετύχαμε», είπε επίσης.

Ο Παύλος Γερουλάνος τόνισε ότι σήμερα «ψηφίζουμε για δήμαρχο και όχι για κόμματα ούτε για να στείλουμε μήνυμα στην κυβέρνηση ή στην αντιπολίτευση».

geroulanos geroulanos geroulanos

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Χωρίς κατηγορία
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Χωρίς κατηγορία: Περισσότερα άρθρα
Τάσος Ριζόπουλος: «Κάποια παραβίασε τα προσωπικά δεδομένα μου και προσπάθησε να με εκβιάσει, έτσι απέκτησα αυτοάνοσο»
«Δεν ζήτησε συγγνώμη αν και κάποια στιγμή το παραδέχθηκε. Λόγω αυτού όταν αγχώνομαι δεν βλέπω από το δεξί μου μάτι», αποκάλυψε ο ραδιοφωνικός παραγωγός
Τάσος Ριζόπουλος / Γρηγόρης Αρναούτογλου