Χωρίς κατηγορία

Εξοπλιστικά «παζάρια» Ερντογάν – Τραμπ! Η Τουρκία θέλει και Patriot και S-400

Η Τουρκία μπορεί να αγοράσει συστήματα πυραυλικής άμυνας Patriot από τις Ηνωμένες Πολιτείες, μαζί με τα ρωσικά συστήματα S-400, δήλωσε την Παρασκευή ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Προσφορά στον Ντόναλντ Τραμπ για την αγορά πυραύλων Patriot έκανε Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, όπως ανέφερε σε δηλώσεις του ο Τούρκος πρόεδρος. «Τους έκανα μια προσφορά. Είπα στον Τραμπ: «Μπορούμε να αγοράσουμε Patriot από εσάς μαζί με ρωσικούς S-400». Απάντησε: «Αν μιλάτε σοβαρά, ας εργαστούμε πάνω σε αυτό»», δήλωσε ο Τούρκος πρόεδρος σύμφωνα με την εφημερίδα Milliyet.

Διαβάστε περισσότερα στο OnAlert.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Χωρίς κατηγορία
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Χωρίς κατηγορία: Περισσότερα άρθρα
Η ΕΕ υπερασπίζεται τους ψηφιακούς κανονισμούς της κόντρα στις κατηγορίες Τραμπ
«Είναι κυριαρχικό δικαίωμα της ΕΕ και των κρατών μελών της να ρυθμίζουν τις οικονομικές τους δραστηριότητες στην επικράτειά τους που είναι σύμφωνες με τις δημοκρατικές μας αξίες», δήλωσε η Εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Πόλα Πίνιο
Σημαίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης