Χωρίς κατηγορία

Η Γαλλία προειδοποιεί την Τουρκία: «Δεν υπάρχουν πλέον ψευδαισθήσεις για τον Ερντογάν και το καθεστώς του»

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο Γάλλος Υπουργός Ευρωπαϊκών Υποθέσεων, Clement Beaune, αποκάλυψε ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση μπορεί να επιβάλει οικονομικές κυρώσεις σε ορισμένους τομείς στην Τουρκία λόγω των «εχθρικών» θέσεών της στα ευρωπαϊκά σύνορα.

Σε συνέντευξη στο Europe 1 και Les Echoes την Κυριακή, ο Beaune είπε ότι «είναι δυνατή η επιβολή κυρώσεων σε ορισμένους οικονομικούς τομείς», εκφράζοντας τη λύπη του για τον «εχθρικό ισλαμισμό» από την Τουρκία στις πύλες της Ευρώπης.

Είπε ότι «όλες οι επιλογές βρίσκονται στο τραπέζι», συμπεριλαμβανομένων μεμονωμένων κυρώσεων – αναφερόμενος σε εκείνες που έχουν ληφθεί εναντίον ορισμένων Τούρκων αξιωματούχων λόγω των γεωτρήσεων στην Κυπριακή ΑΟΖ.

Διαβάστε τις λεπτομέρειες στο OnAlert.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Χωρίς κατηγορία
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Χωρίς κατηγορία: Περισσότερα άρθρα