Χωρίς κατηγορία

«Η Ρωσία δεν έχει ανάγκη να κάνει χρήση πυρηνικών στην Ουκρανία» δηλώνει ο Σοϊγκού

Η Ρωσία δεν έχει ανάγκη να κάνει χρήση πυρηνικών όπλων στην Ουκρανία, δήλωσε ο υπουργός Άμυνας Σεργκέι Σοϊγκού κατά την ομιλία του στο πλαίσιο «διεθνούς διάσκεψης για την ασφάλεια» στην Μόσχα.

Ο υπουργός Άμυνας της Ρωσίας Σεργκέι Σοϊγκού άφησε επίσης να εννοηθεί ότι το Κρεμλίνο θεωρεί ότι οι στρατιωτικές επιχειρήσεις στην Ουκρανία σχεδιάζονται από τις Ηνωμένες Πολιτείες και την Βρετανία και ότι το ΝΑΤΟ αύξησε την ανάπτυξη στρατιωτικών δυνάμεων στην ανατολική και την κεντρική Ευρώπη πολλές φορές.

Αναφερόμενος στο σχήμα AUKUS σύμπραξης της Αυστραλίας, του Ηνωμένου Βασιλείου και των Ηνωμένων Πολιτειών, ο ρώσος υπουργός Άμυνας δήλωσε ότι μπορεί εν δυνάμει να εξελιχθεί σε «πολιτικοστρατιωτική συμμαχία».

Σχετικά με την Νέα Συνθήκη START, ο Σοϊγκού δήλωσε ότι οι συνομιλίες για την επέκτασή της είναι «διπλής κυκλοφορίας δρόμος» και ότι η κατάσταση δεν είναι «εύκολη».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Χωρίς κατηγορία
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Χωρίς κατηγορία: Περισσότερα άρθρα
Συγχαρητήρια από τον ΠτΔ Κωνσταντίνο Τσαούλα στην χάλκινη εθνική ομάδα πόλο - «Χάρισαν χαρά και περηφάνεια σε όλους»
«Οι διεθνείς μας, με το ασίγαστο πνεύμα αγωνιστικότητας που τους διακρίνει, κατέκτησαν το μοναδικό μετάλλιο σε κορυφαία διοργάνωση που έλειπε από τη μεγάλη συλλογή του ελληνικού πόλο»
Κωνσταντίνος Τασούλας και Νικήτας Κακλαμάνης
Νέο επεισόδιο με πυροβολισμούς στη Μινεάπολη από πράκτορα ICE - Τραυματίστηκε στο πόδι μετανάστης από τη Βενεζουέλα
Στο νοσοκομείο ο τραυματίας αλλά και ο πράκτορας καθώς δέχθηκε επίθεση από κατοίκους της περιοχής - «Το έκανε από άμυνα», υποστηρίζει το υπουργείο Εσωτερικής Ασφάλειας
Επεισόδια
Ανίκητη η ακρίβεια στα τρόφιμα γιατί η ΔΕΗ επιδοτεί τις αντλίες θερμότητας ΑΔΜΗΕ: τι ζητούσε, τι πήρε που βρέχει χρήμα το τέλος της Τσάνταλη Ισπανική κυριαρχία στο λάδι η κρουαζιέρα πάει καλά
«Αχτίδα φωτός» για την ακρίβεια στα τρόφιμα Παράθυρο ελπίδας ότι ο πληθωρισμός στα τρόφιμα στην ευρωζώνη θα συνεχίσει να αποκλιμακώνεται...
Farmers' food market stall with variety of organic vegetable. Vendor serving and chating with customers