Χωρίς κατηγορία

Ιστορική στιγμή για τις βρετανικές Ένοπλες Δυνάμεις – “Παρθενική πτήση” για το προηγμένο P-8 “Poseidon”

Το πρώτο βρετανικό αεροσκάφος P-8 Poseidon MRA Mk1, εξοπλισμένο με αισθητήρες και οπλικά συστήματα για αντι-υποβρύχιο πόλεμο, πραγματοποίησε την πρώτη του πτήση την Παρασκευή από την αεροπορική βάση Boeing Field στο Σιάτλ.

Το νεότερο ZP801, το πρώτο Royal Air Force Poseidon – το οποίο θα φέρει επίσης το όνομα Pride of Moray, πραγματοποίησε μια επιτυχημένη πτήση στις 12 Ιουλίου, με τις βρετανικές Ένοπλες Δυνάμεις να ενισχύονται σε τρομακτικό βαθμό. Ποια τα χαρακτηριστικά του και τι αποστολές εκτελεί.

Διαβάστε αναλυτικά στο OnAlert.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Χωρίς κατηγορία
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Χωρίς κατηγορία: Περισσότερα άρθρα
Τάσος Ριζόπουλος: «Κάποια παραβίασε τα προσωπικά δεδομένα μου και προσπάθησε να με εκβιάσει, έτσι απέκτησα αυτοάνοσο»
«Δεν ζήτησε συγγνώμη αν και κάποια στιγμή το παραδέχθηκε. Λόγω αυτού όταν αγχώνομαι δεν βλέπω από το δεξί μου μάτι», αποκάλυψε ο ραδιοφωνικός παραγωγός
Τάσος Ριζόπουλος / Γρηγόρης Αρναούτογλου