Χωρίς κατηγορία

Ξάνθη: Λύθηκε το μυστήριο με την νεκρή γυναίκα!

Σε αυτοχειρία οφείλεται ο θάνατος της γυναίκας από την Ξάνθη, το πτώμα της οποίας βρέθηκε φλεγόμενο, το μεσημέρι της Τρίτης, μέσα σε εγκαταλελειμμένο εργοστάσιο στην ανατολική είσοδο της πόλης, στο δρόμο προς Κομοτηνή.

Οι αστυνομικές αρχές κατάφεραν, κάνοντας χρήση της μεθόδου DNA, να ταυτοποιήσουν τη σορό της γυναίκας. Πρόκειται για μια 57χρονη, από τα Κιμμέρια Ξάνθης, την οποία είχε αναγνωρίσει και η κόρη της.

Σύμφωνα με τις δηλώσεις του ιατροδικαστή στην Κομοτηνή, Νικόλαου Κιφνίδη, που έκανε νεκροψία – νεκροτομή, η 57χρονη αυτοπυρπολήθηκε «καθώς δεν υπάρχουν σημάδια κακώσεων στο σώμα της που δείχνουν ότι δεν υπήρχε εγκληματική ενέργεια και συνεπώς είναι αυτοκτονία».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Χωρίς κατηγορία
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Χωρίς κατηγορία: Περισσότερα άρθρα
Ο Ντμίτρι Μεντβέντεφ προειδοποιεί την Ευρώπη: «Η Ρωσία θα κινηθεί κατά των κρατών που θα κατασχέσουν τα περιουσιακά στοιχεία της»
Η Ρωσία δηλώνει ότι η όποια κατάσχεση περιουσιακών της στοιχείων ισοδυναμεί με κλοπή και θα υπονομεύσει την εμπιστοσύνη στα ομόλογα και τα νομίσματα των ΗΠΑ και της Ευρώπης
Ντμίτρι Μεντβέντεφ 5
Βασίλης Καλογήρου: Η σπαρακτική ανάρτηση της μητέρας του – «Σου έκοψαν το δάχτυλο εν ζωή, χέρια σου στερήσαν το οξυγόνο»
«Έφυγες προς τον αγαπημένο σου Χριστό, πετώντας με φτερά αγγέλου. Αλλά ακόμη και ο ήχος του φτερουγίσματος τους, κάποιους, λίγους ευτυχώς, και αυτός τους ενοχλεί», έγραψε η μητέρα του, Σοφία Καλογήρου
Βασίλης Καλογήρου 4
Μπλόκα και σαρωτικοί έλεγχοι στα σχολικά λεωφορεία της Αθήνας: Έπεσαν με το «καλημέρα» πρόστιμα εκατοντάδων ευρώ
Zώνες ασφαλείας, ελαστικά, ΚΤΕΟ, έγγραφα του οδηγού, ταχογράφο αλλά και αυτοκόλλητα με ειδική σήμανση, μεταξύ αυτών που ελέγχουν τα στελέχη της Τροχαίας
Σχολικό λεωφορείο
3