Χωρίς κατηγορία

Κυπριακό: Αύριο οι επαφές Λουτ με Αναστασιάδη και Τατάρ με φόντο την Πενταμερή του ΟΗΕ

«Τρέχουν» οι εξελίξεις στο Κυπριακό, καθώς από αύριο θα ξεκινήσει το «μπαράζ» συναντήσεων με την Ειδική Απεσταλμένη του ΟΗΕ Τζέιν Χολ Λουτ να πραγματοποιεί συνομιλίες τόσο με τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη όσο και με τον ηγέτη του ψευδοκράτους Ερσίν Τατάρ.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατία Νίκος Αναστασιάδης συναντάται τη Δευτέρα, στις 10:30 το πρωί με την Ειδική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ για το Κυπριακό Τζέιν Χολ Λουτ, στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας του Αντόνιο Γκουτέρες για την προετοιμασία σύγκλησης άτυπης διάσκεψης για το Κυπριακό με σύνθεση 5+1.

Διαβάστε αναλυτικά στο OnAlert.gr.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Χωρίς κατηγορία
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Χωρίς κατηγορία: Περισσότερα άρθρα