Χωρίς κατηγορία

Λιβύη: Πανηγυρίζει ο στρατός του Χάφταρ για τη συμφωνία Ελλάδας – Αιγύπτου

Με διθυραμβικά σχόλια υποδέχεται η πλευρά του Λιβυκού Εθνικού Στρατού (LNA) στη Λιβύη τη συμφωνία Ελλάδας και Αιγύπτου για την οριοθέτηση ΑΟΖ, κυρίως γιατί θεωρεί ότι «στριμώχνεται» στη γωνία η Τουρκία του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

«Η εισβολή στην περιοχή της Μεσογείου και στον Αραβικό κόσμο με νεο-οθωμανική αποικιοκρατική ιδεολογία και η υποστήριξη της Αδελφότητας των Μουσουλμάνων χωρίς λόγο, το μόνο που θα καταφέρει είναι να σε απομονώσει περισσότερο.

Κάποτε είχε τόσους πολλούς φίλους στον Αραβικό κόσμο, τώρα ξυπνάς μαζεύοντας τα φρούτα των προσωπικών ονείρων του Ερντογάν», αναφέρει ανάρτηση στον λογαριασμό του Twitter που απηχεί τις απόψεις του LNA στη Λιβύη.

Δείτε λεπτομέρειες στο OnAlert.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Χωρίς κατηγορία
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Χωρίς κατηγορία: Περισσότερα άρθρα
Η επεισοδιακή σκηνή ζηλοτυπίας της Μουρτζούκου με την μητέρα του Παναγιωτάκη - «Εσπασε τη λεκάνη στο μαγαζί μου», καταγγέλλει μαγαζάτορας
Επισήμανε επίσης ότι μετά τον θάνατο του Παναγιωτάκη, οι δύο γυναίκες συνέχισαν να πηγαίνουν στο μαγαζί του «σαν να μην είχε συμβεί τίποτα»
Η Ειρήνη Μουρτζούκου 1
Οι 6 παραλείψεις στη λειτουργία του crazy dance που οδήγησαν στον θάνατο του 19χρονου στο λούνα παρκ της Χαλκιδικής
Το βούλευμα απαριθμεί, συνολικά 10 αστοχίες - δομικές, μηχανολογικές και ηλεκτρολογικές στο παιχνίδι του λούνα παρκ - όπως προέκυψαν από την πραγματογνωμοσύνη που διεξήχθη κατά το στάδιο της προκαταρκτικής εξέτασης
Το μοιραίο λούνα παρκ στη Χαλκιδική 1