Αθλητικά

Μάλαγα – ΑΕΚ: Στην Μπανταλόνα ο Μάκης Αγγελόπουλος και περισσότεροι από 700 οπαδοί των «κιτρινόμαυρων»

Αντίστροφα μετρούν στην Ένωση για τον αποψινό (07.05.2026, 22:00) ημιτελικό στο BCL
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Την στήριξη του κόσμου της αλλά και του Μάκη Αγγελόπουλου θα έχει η ΑΕΚ στο “Pavelló Olímpic de Badalona”, στον ημιτελικό του BCL με την τροπαιούχο, Μάλαγα (22:00, COSMOTE SPORT 4, newsit.gr).

Ο Μάκης Αγγελόπουλος μετέβη στην Ισπανία και θα είναι δίπλα στην Ένωση για την αναμέτρηση του ημιτελικού του BCL, ελπίζοντας να δει την ΑΕΚ να προκρίνεται σε τρίτο τελικό, στη διοργάνωση, επί της ηγεσίας του.

Παράλληλα, στην Μπανταλόνα βρίσκονται με πάνω από 700 φίλοι της ΑΕΚ για τον αποψινό ημιτελικό με τη Μάλαγα. Ο αριθμός αυτός δεν αποκλείεται να αυξηθεί, σε περίπτωση πρόκρισης της Ένωσης στον τελικό του BCL.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα