Χωρίς κατηγορία

Μαχητικά F-35 ρίχνουν βόμβες βάρους 36 τόνων στο Ιράκ! Δείτε τα αποτελέσματα [vid]

Οι αεροπορικές δυνάμεις των ΗΠΑ, με μαχητικά F-35 και F-15, έριξαν βόμβες συνολικού βάρους 36 τόνων σε βάσεις του ISIS στο Ιράκ, προκαλώντας τεράστιες εκρήξεις και σύννεφα καπνού που σκέπασαν τον ουρανό την Τρίτη.

Σε ένα από τα πιο… εκρηκτικά βίντεο που καταγράφηκαν από τον πόλεμο εναντίον του ISIS, η USAF κοινοποίησε τον πλάνα των μαζικών εκρήξεων που εξαπέλυσαν τα μαχητικά F-35 και F-16 σε ένα νησί, ελεγχόμενο από του στρατιώτες της οργάνωσης.

Δείτε πλάνα που σοκάρουν στο OnAlert.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Χωρίς κατηγορία
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Χωρίς κατηγορία: Περισσότερα άρθρα
Τάσος Ριζόπουλος: «Κάποια παραβίασε τα προσωπικά δεδομένα μου και προσπάθησε να με εκβιάσει, έτσι απέκτησα αυτοάνοσο»
«Δεν ζήτησε συγγνώμη αν και κάποια στιγμή το παραδέχθηκε. Λόγω αυτού όταν αγχώνομαι δεν βλέπω από το δεξί μου μάτι», αποκάλυψε ο ραδιοφωνικός παραγωγός
Τάσος Ριζόπουλος / Γρηγόρης Αρναούτογλου