Χωρίς κατηγορία

«Ναυμαχία» στη Μαύρη Θάλασσα: Προειδοποιητικά πυρά Ρωσικού πλοίου εναντίον Βρετανικού αντιτορπιλικού!

Ρωσικό πολεμικό πλοίο εκτόξευσε προειδοποιητικά πυρά καθώς το HMS Defender, ένα αντιτορπιλικό του Βρετανικού Βασιλικού Ναυτικού, παραβίασε τα θαλάσσια σύνορα της Ρωσίας στη Μαύρη Θάλασσα, ανακοίνωσε την Τετάρτη το ρωσικό Υπουργείο Άμυνας. 

Εκτός των ναυτικών ελιγμών, ρωσικό αεροσκάφος Su-24M πραγματοποίησε μια εικονική βομβιστική επίθεση κατά του βρετανικού πολεμικού πλοίου, σύμφωνα πάντα με το υπουργείο.

Διαβάστε περισσότερα στο OnAlert.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Χωρίς κατηγορία
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Χωρίς κατηγορία: Περισσότερα άρθρα
Ο Τραμπ πριν τη συνάντηση με τον Πούτιν στην Αλάσκα: «Η Ουκρανία θα αποφασίσει για ανταλλαγές εδαφών με τη Ρωσία»
Τα 5 σημεία για τον τερματισμό του πολέμου στην Ουκρανία - Από ποιους αποτελείται η αμερικανική και ρωσική αποστολή - Οι εργασίες της διμερούς συνόδου υπολογίζεται πως θα διαρκέσουν 7 ώρες
Ντόναλντ Τραμπ
6
H Μελάνια Τραμπ απειλεί με αγωγή 1 δισ. δολαρίων τον Χάντερ Μπάιντεν γιατί εκείνος υπονόησε ότι τη σύστησε στον Τραμπ ο Τζέφρι Έπσταϊν
Ο δικηγόρος της Πρώτης Κυρίας απαίτησε από τον Χάντερ Μπάιντεν να «ανακαλέσει αμέσως τις ψευδείς, δυσφημιστικές, υποτιμητικές και προκλητικές δηλώσεις»
Η Πρώτη Κυρία Μελάνια Τραμπ
4