Χωρίς κατηγορία

Ναυμαχία της Μεθώνης: Ο Ναύαρχος Μιαούλης βυθίζει τους Τουρκοαιγυπτίους σε μια πύρινη κόλαση! [pics]

Στις αρχές του 1825 οι επαναστατικές δυνάμεις είχαν αντιμετωπίσει τεράστιο πρόβλημα, λόγω της άφιξης του Ιμπραήμ και της ενίσχυσης των Τουρκοαιγυπτίων, με αποτέλεσμα το "βάρος" των εχθροπραξιών και το επιχειρήσεων να "πέσει" στις ναυτικές δυνάμεις.

Ο Ναύαρχος Μιαούλης, χάρη στην διορατικότητα και την εμπειρία του, θέλει να εμψυχώσει τους Επαναστάτες αλλά και να στείλει μήνυμα στον εχθρό ότι δεν έχει τελειώσει τίποτα. Έτσι αποφασίζει να επιτεθεί και στη Μεθώνη σημειώνεται μια από τις μεγαλύτερες,ένδοξες αλλά και εξαιρετικά ριψοκίνδυνες ναυτικές επιτυχίες της Επανάστασης.

Διαβάστε αναλυτικά στο OnAlert.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Χωρίς κατηγορία
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Χωρίς κατηγορία: Περισσότερα άρθρα
Ο Τραμπ πριν τη συνάντηση με τον Πούτιν στην Αλάσκα: «Η Ουκρανία θα αποφασίσει για ανταλλαγές εδαφών με τη Ρωσία»
Τα 5 σημεία για τον τερματισμό του πολέμου στην Ουκρανία - Από ποιους αποτελείται η αμερικανική και ρωσική αποστολή - Οι εργασίες της διμερούς συνόδου υπολογίζεται πως θα διαρκέσουν 7 ώρες
Ντόναλντ Τραμπ
6
H Μελάνια Τραμπ απειλεί με αγωγή 1 δισ. δολαρίων τον Χάντερ Μπάιντεν γιατί εκείνος υπονόησε ότι τη σύστησε στον Τραμπ ο Τζέφρι Έπσταϊν
Ο δικηγόρος της Πρώτης Κυρίας απαίτησε από τον Χάντερ Μπάιντεν να «ανακαλέσει αμέσως τις ψευδείς, δυσφημιστικές, υποτιμητικές και προκλητικές δηλώσεις»
Η Πρώτη Κυρία Μελάνια Τραμπ
4