Χωρίς κατηγορία

Ο Αρχιμανδρίτης Νικόδημος Φαρμάκης είναι ο νέος “τσάρος” της εκκλησιαστικής Οικονομίας

Ο Αρχιμανδρίτης Νικόδημος Φαρμάκης όρισε η Διαρκής Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος στη θέση του νέου Διευθυντής της Εκκλησιαστικής Κεντρικής Υπηρεσίας Οικονομικών.

Μέχρι πρότινος ο “Υπουργός Οικονομικών” για την Εκκλησία της Ελλάδος ήταν ο νυν Μητροπολίτης Γλυφάδας κ. Αντώνιος. Ποιος είναι ο νέος Διευθυντής της ΕΚΥΟ.

Διαβάστε αναλυτικά στο dogma.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Χωρίς κατηγορία
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Χωρίς κατηγορία: Περισσότερα άρθρα
Τάσος Ριζόπουλος: «Κάποια παραβίασε τα προσωπικά δεδομένα μου και προσπάθησε να με εκβιάσει, έτσι απέκτησα αυτοάνοσο»
«Δεν ζήτησε συγγνώμη αν και κάποια στιγμή το παραδέχθηκε. Λόγω αυτού όταν αγχώνομαι δεν βλέπω από το δεξί μου μάτι», αποκάλυψε ο ραδιοφωνικός παραγωγός
Τάσος Ριζόπουλος / Γρηγόρης Αρναούτογλου