Χωρίς κατηγορία

Οι Α/ΓΕΕΔ Ρωσίας και ΗΠΑ συζήτησαν έξι ώρες για την «επιχειρησιακή αποκλιμάκωση»

Έξι ώρες διήρκεσαν οι συνομιλίες που είχαν χθες οι κορυφαίοι αξιωματικοί του στρατού των Ηνωμένων Πολιτειών και της Ρωσίας στο Ελσίνκι, στην πρώτη πρόσωπο με πρόσωπο συνάντησή τους από το 2019, με θέμα την «επιχειρησιακή αποκλιμάκωση» καθώς και οι δύο χώρες προσαρμόζονται στην νέα κατάσταση που διαμορφώνεται με την αποχώρηση των ΗΠΑ και την ανάληψη της εξουσίας από τους Ταλιμπάν στο Αφγανιστάν. 
 
Ο στρατηγός Μάρκ Μίλεϊ, επικεφαλής του γενικού επιτελείου Στρατού των ΗΠΑ και ο αρχηγός του γενικού επιτελείου Στρατού της Ρωσία, Βαλέρι Γκεράσιμοφ, συνήθως δεν αποκαλύπτουν τις λεπτομέρειες των συζητήσεών τους, ενώ οι δηλώσεις και από τις δύο πλευρές ήσαν πενιχρές, ωστόσο κάποιες πληροφορίες έγιναν γνωστές.
 
Διαβάστε περισσότερα στο OnAlert.gr
Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Χωρίς κατηγορία
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Χωρίς κατηγορία: Περισσότερα άρθρα
Πορεία διαμαρτυρίας των εργαστηριακών γιατρών στο κέντρο της Αθήνας – «Φτάνει πια η αδικία, το clawback είναι υφαρπαγή»
«Όλα τα εργαστήρια της χώρας, ακτινολόγοι και μικροβιολόγοι, έχουμε έρθει στην Αθήνα. Θέλουμε να βροντοφωνάξουμε» λέει η πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαστηριακών Ιατρών
πορεία