Όλα για όλα τα παίζει η Τουρκία που σκέφτεται ακόμη και προσάρτηση των κατεχομένων!
Στα άκρα σκέφτεται να το φτάσει η Τουρκία προκειμένου να μη μείνει εκτός του νέου ενεργειακού τοπίου που δημιουργείται στην Ανατολική Μεσόγειο. Οι επικείμενες κυρώσεις που αναμένεται να αναγγείλει η ΕΕ θα φέρουν την Άγκυρα ακόμη περισσότερο σε μια τροχιά απομόνωσης.
Η Τουρκία έχει δείξει και στο παρελθόν ότι είναι πάντα έτοιμη για όλα με τους Τούρκους αξιωματούχους να επεξεργάζονται ακόμα και ακραία σενάρια όπως η προσάρτηση των κατεχόμενων εδαφών στην Κύπρο.
Εντύπωση προκαλεί η στιγμή που «χτυπάει» ο σεισμός, την ώρα που μιλάει on air του Cyprus Times ο Κύπριος υπουργός Άμυνας, Βασίλης Πάλμας, στον Μανώλη Καλαντζή, οι οποίοι αντιλαμβάνονται την δόνηση
«Όλα τα εργαστήρια της χώρας, ακτινολόγοι και μικροβιολόγοι, έχουμε έρθει στην Αθήνα. Θέλουμε να βροντοφωνάξουμε» λέει η πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαστηριακών Ιατρών