Χωρίς κατηγορία

Παναγιωτόπουλος – Στεφανής: Ποιά είναι η ηγεσία του υπουργείου Άμυνας

Οι Νίκος Παναγιωτόπουλος και Αλκιβιάδης Στεφανής αναλαμβάνουν την ηγεσία του ΥΕΘΑ σε μια ιδιαίτερα κρίσιμη περίοδο.

Μετά από πολλές διαβουλεύσεις και καραμπόλες, ανακοινώθηκαν επίσημα τα ονόματα που θα στελεχώσουν το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας.

Υπουργός αναλαμβάνει ο μέχρι χθες τομεάρχης Δικαιοσύνης της ΝΔ και βουλευτής Καβάλας Νίκος Παναγιωτόπουλος, ο οποίος είναι πτυχιούχος Νομικής από το Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Για τη θέση του Αναπληρωτή Υπουργού Εθνικής Άμυνας, επιλέχθηκε ο μέχρι τις αρχές του 2019 Αρχηγός του ΓΕΣ, Αλκιβιάδης Στεφανής, απόφοιτος της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων και με πολυετή εμπειρία στις ελληνικές ένοπλες δυνάμεις.

Οι δυο τους καλούνται να αναλάβουν το ΥΠΕΘΑ σε μια πολύ κρίσιμη περίοδο όπου η ένταση με την Τουρκία μαίνεται αμείωτη τόσο στο Αιγαίο όσο και στην ανατολική Μεσόγειο.

Διαβάστε περισσότερα για το προφίλ των δύο αντρών στο OnAlert.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Χωρίς κατηγορία
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Χωρίς κατηγορία: Περισσότερα άρθρα
Ο Ντμίτρι Μεντβέντεφ προειδοποιεί την Ευρώπη: «Η Ρωσία θα κινηθεί κατά των κρατών που θα κατασχέσουν τα περιουσιακά στοιχεία της»
Η Ρωσία δηλώνει ότι η όποια κατάσχεση περιουσιακών της στοιχείων ισοδυναμεί με κλοπή και θα υπονομεύσει την εμπιστοσύνη στα ομόλογα και τα νομίσματα των ΗΠΑ και της Ευρώπης
Ντμίτρι Μεντβέντεφ 5
Βασίλης Καλογήρου: Η σπαρακτική ανάρτηση της μητέρας του – «Σου έκοψαν το δάχτυλο εν ζωή, χέρια σου στερήσαν το οξυγόνο»
«Έφυγες προς τον αγαπημένο σου Χριστό, πετώντας με φτερά αγγέλου. Αλλά ακόμη και ο ήχος του φτερουγίσματος τους, κάποιους, λίγους ευτυχώς, και αυτός τους ενοχλεί», έγραψε η μητέρα του, Σοφία Καλογήρου
Βασίλης Καλογήρου 4