Πέμπτη, 2 Μαΐ
23oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: Σκέψεις για κατάθεση ένστασης!

Παναθηναϊκός: Σκέψεις για κατάθεση ένστασης!
ΦΩΤΟ intime

Τρόπους αντίδρασης σκέφτονται στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός -μετά τα όσα έγιναν στο ντέρμπι του ΟΑΚΑ- προκειμένου να μην… χαθεί άδοξα η φετινή προσπάθεια της ομάδας στη Superleague. Δεν αποκλείεται να κατατεθεί ένσταση για αντικανονική διακοπή του αγώνα.

Σε θέση αναμονής βρίσκεται αυτή τη στιγμή η ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Το “τριφύλλι” περιμένει να μάθει ακριβώς τι έχει γραφτεί στο φύλλο αγώνα του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό -που δεν ολοκληρώθηκε- όπως και το περιεχόμενο της έκθεσης της Αστυνομίας και όλων των άλλων φορέων που έχουν σχέση με τον χθεσινό ματς, προκειμένου να προχωρήσει στην… αντεπίθεση της.

Παναθηναϊκός: Διάψευση για Ολυμπιακό! «Ο Αλαφούζος δεν πρόκειται να ανεχτεί βία»

Οι άνθρωποι του “τριφυλλιού” ψάχνουν να βρουν τα… νομικά “πατήματα” που μπορεί να έχουν, αφού υπάρχουν σκέψεις για κατάθεση ένστασης για αντικανονική διακοπή του ματς του ΟΑΚΑ!

Να θυμίσουμε ότι από τον Παναθηναϊκό αναφέρεται πως ο Γερμανός διαιτητής του ντέρμπι δεν ζήτησε εκκένωση του γηπέδου, ενώ το “κλείσιμο” του ματς έγινε χωρίς να έχει περάσει μια ώρα από τη διακοπή του, κάτι που δεν προβλέπεται από τον ΚΑΠ.

Χωρίς κατηγορία Τελευταίες ειδήσεις