Πολιτική

Πόπη Τσαπανίδου στην Κατερίνα Καινούργιου: Κανονικός άνθρωπος ο Τσίπρας, δεν τον συμβούλευσα για το debate

«Πόπη, έλα με φόρα!». Με αυτόν το τρόπο υποδέχτηκε η Κατερίνα Καινούργιου στην εκπομπή «Super Κατερίνα» την Πόπη Τσαπανίδου, χρησιμοποιώντας φράση που είχε πεί η εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ προς τον Αλέξη Τσίπρα, παρουσιάζοντάς τον σε προεκλογική ομιλία.

«Δεν θυμόμουν ότι είχα πει πως δεν θα ασχολούμουν με την πολιτική», είπε η Πόπη Τσαπανίδου όταν η Κατερίνα Καινούργιου την ρώτησε για παλαιότερη συνέντευξή της, όπου είχε δηλώσει ότι δεν θα «έμπαινε» στην πολιτική, ενώ αναφέρθηκε στο πως αποφάσισε να δεχτεί την πρόταση του Αλέξη Τσίπρα να γίνει εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ.

«Η απόφασή μου να ασχοληθώ με την πολιτική ήταν αστραπιαία. Είχα λίγες ημέρες για να αποφασίσω αν θα αποδεχτώ την πρόταση. Υπήρξαν άνθρωποι μέσα από τον ΣΥΡΙΖΑ που μου έκαναν την πρόταση. Κάθισα λίγο και το σκέφτηκα μόνη μου και μετά το είπα στην οικογένειά μου. Η λογική μου, μού έλεγε να μην ασχοληθώ με την πολιτική αλλά κάτι μέσα μου έλεγε πως αν δεν το κάνω θα το μετανιώσω», είπε αρχικά η Πόπη Τσαπανίδου.

Στην ερώτηση για το debate, η εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ αποκάλυψε ότι δεν συμβούλευσε τίποτα τον Αλέξη Τσίπρα γιατί «είναι ένας κανονικός άνθρωπος».

«Δεν του έδωσα εγώ κάποια συμβουλή,. Ο Αλέξης Τσίπρας έχει απίστευτη εμπειρία και επίσης και αυτό είναι το μεγάλο χάρισμα που έχει, είναι ένας κανονικός άνθρωπος. Δεν χρειάζεται συμβουλή για να προσποιηθεί κάτι που δεν είναι. Είναι αυτό που βλέπεις, που θα καθίσει στην καρέκλα και θα πάρει την ερώτησή σου και θα την απαντήσει μέσα από την ψυχή του», είπε η Πόπη Τσαπανίδου.

Όταν η Κατερίνα Καινούργιου τη ρώτησε για τη συνέντευξη που έγινε… viral, σχετικά με το αν θα ασχοληθεί με την πολιτική, η Πόπη Τσαπανίδου είπε ότι δεν θυμάται ότι το είχε πει.

«Δεν θυμόμουν ότι είχα πει πως δεν θα ασχολούμουν με την πολιτική. Τώρα λέμε κάτι εδώ, αλλά μπορεί να αλλάξει. Εκείνη την στιγμή το εννοούσα, αλλά η ζωή μου το έφερε αλλιώς. Δεν είχα σκοπό να ασχοληθώ ποτέ με την πολιτική δεν μου έχει περάσει καν από το μυαλό. Όταν το είπα δεν είχα σκεφτεί ότι θα έρθει μια πρόταση. Είχε αλλάξει το πολιτικό σκηνικό που βιώναμε, είχαν αλλάξει οι δικές μου αντοχές, οι σχέσεις μου με την οικογένεια, το επάγγελμά μου, ήμουν ένας άλλος άνθρωπος», εξήγησε η εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ.

 

«Κανείς δεν ξέρει πώς θα είναι σε πέντε χρόνια από σήμερα και αν αυτά που λες σήμερα σε πέντε χρόνια θα ισχύουν; Τώρα τα πιστεύεις όμως», πρόσθεσε η Πόπη Τσαπανίδου.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Βουλή: Πέρασαν από την Επιτροπή Εξοπλιστικών τα αμυντικά προγράμματα για την «Ατζέντα 2030» – «Ναι» από τη ΝΔ, «παρών» και «όχι» από την αντιπολίτευση
Όλα τα κόμματα της αντιπολίτευσης τοποθετήθηκαν με το «παρών» σε ότι αφορά το πρόγραμμα «Ασπίδα του Αχιλλέα» πλην του ΚΚΕ και της Πλεύσης Ελευθερίας που τα καταψήφισαν
Η επιτροπή Άμυνας της Βουλής
Είμαστε δεύτερη δύναμη στο Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ λέει η πλευρά του Χάρη Δούκα με περίπου 900 συνέδρους
Θέτουν το εξής δίλημμα για το Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ: «Θα επιλέξει το κόμμα να ηγηθεί ως κύρια δύναμη της Πολιτικής Αλλαγής με προοδευτικό πρόσημο ή θα αφήσει ανοιχτό ενδεχόμενο συνεργασίας με τη Νέα Δημοκρατία;»
Χάρης Δούκας
Έντονη αντιπαράθεση Παπασταύρου με την Σουηδή υπουργό Ενέργειας για τα τελεσίδικα της Στοκχόλμης στην ΕΕ
Η Σουηδή ΥΠΕΝ πρότεινε να μπλοκαριστούν όλα τα νέα έργα ηλεκτρικής διασύνδεσης με τη Σουηδία, δηλαδή να απομονωθεί ενεργειακά αν οι άλλες ευρωπαϊκές χώρες δεν συμφωνήσουν με τις σουηδικές θέσεις
Ο υπουργός Ενέργειας, Σταύρος Παπασταύρου
Γεραπετρίτης: «Δεν είναι στην πρόθεση της Ελλάδας να εμπλακεί στον πόλεμο στη Μέση Ανατολή»
«Θα θέσω υπόψιν των Ευρωπαίων συναδέλφων το ζήτημα της επίθεσης σε βάρος ελληνικού πλοίου στα διεθνή ύδατα στη Μαύρη Θάλασσα, θα πρέπει να υπάρξει απόλυτη καταδίκη και λογοδοσία» λέει ο Έλληνας ΥΠΕΞ
Γιώργος Γεραπετρίτης
Έκπληξη η συμμετοχή στις εκλογές του ΠΑΣΟΚ για τους συνέδρους - Χριστοδουλάκης, Δούκας και Γερουλάνος δίνουν μάχη για τη δεύτερη θέση
Εν αναμονή των αποτελεσμάτων από την ΕΔΕΚΑΠ οι υποψήφιοι. Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, ο Μανώλης Χριστοδουλάκης θα καταγραφεί δεύτερος σε δύναμη στους συνέδρους, ενώ ενισχυμένος εμφανίζεται και ο Παύλος Γερουλάνος
Εκλογές για τους συνέδρους του ΠΑΣΟΚ