Χωρίς κατηγορία

S-400 στην Τουρκία: Δεν έχει αλλάξει η στάση μας λένε οι ΗΠΑ

Οι χώρες του ΝΑΤΟ θα πρέπει να προμηθεύονται διαλειτουργικό στρατιωτικό εξοπλισμό με το ΝΑΤΟ, επαναλαμβάνει το Στέιτ Ντιπάρτμεντ.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Με μια ακόμα επαναβεβαίωση το Στέιτ Ντιπάρτμεντ ξεκαθαρίζει ότι δεν υπάρχει αλλαγή στην πολιτική της Ουάσινγκτον σχετικά με την πρόθεση της Τουρκίας να ολοκληρώσει την διαδικασία απόκτησης του ρωσικού συστήματος S-400.

Υπενθυμίζεται ότι ο εκπρόσωπος της τουρκικής προεδρίας, Ιμπραχίμ Καλίν, είχε κάνει λόγο για προσωπική παρέμβαση του προέδρου Τραμπ και εξαίρεση της Τουρκίας από τις ενδεχόμενες κυρώσεις. Κληθείς να σχολιάσει τη συγκεκριμένη τοποθέτηση αξιωματούχος του αμερικανικού υπουργείου Εξωτερικών παρέπεμψε στην θέση που έχει διατυπώσει το Στέιτ Ντιπάρτμεντ στις 14 Μαρτίου.

Διαβάστε λεπτομέρειες στο OnAlert.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Χωρίς κατηγορία
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Χωρίς κατηγορία: Περισσότερα άρθρα