Χωρίς κατηγορία

S-400 vs Patriot – Τι ισχυρίζεται η Ρωσία πως θα συνέβαινε αν η Σαουδική Αραβία είχε τα δικά της συστήματα!

Η Ρωσία δράττεται της επίθεσης στην Σαουδική Αραβία, για να αναδείξει τους «ελαττωματικούς Patriot», ισχυριζόμενη πως αν βρισκόταν εκεί τα δικά της αμυντικά συστήματα, S-400 και S-300, μία τέτοια επίθεση δεν θα ήταν ποτέ εφικτή.

Ένας τέτοιος ισχυρισμός θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως σκληρή κριτική, αν την ίδια ώρα ο Πρόεδρος Πούτιν δεν προσπαθούσε να πείσει τους Σαουδάραβες να αντικαταστήσουν τους Patriots με ρωσικούς S-400 και S-300. Τότε οι ισχυρισμοί παίρνουν την μορφή καιροσκοπικής προπαγάνδας.

Διαβάστε περισσότερα στο OnAlert.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Χωρίς κατηγορία
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Χωρίς κατηγορία: Περισσότερα άρθρα
Τάσος Ριζόπουλος: «Κάποια παραβίασε τα προσωπικά δεδομένα μου και προσπάθησε να με εκβιάσει, έτσι απέκτησα αυτοάνοσο»
«Δεν ζήτησε συγγνώμη αν και κάποια στιγμή το παραδέχθηκε. Λόγω αυτού όταν αγχώνομαι δεν βλέπω από το δεξί μου μάτι», αποκάλυψε ο ραδιοφωνικός παραγωγός
Τάσος Ριζόπουλος / Γρηγόρης Αρναούτογλου