Χωρίς κατηγορία

Συρία: Ισραηλινή επιδρομή στη Δαμασκό με έναν νεκρό

Ένας Σύρος στρατιώτης σκοτώθηκε και άλλοι τρεις τραυματίστηκαν σε πλήγμα του Ισραήλ εναντίον θέσης κοντά στη Δαμασκό, μετέδωσε το συριακό κρατικό πρακτορείο ειδήσεων SANA, επικαλούμενη πηγή προσκείμενη στις ένοπλες δυνάμεις.

«Σήμερα (Τετάρτη), στη 01:30 (σ.σ. 00:30 ώρα Ελλάδας), ο ισραηλινός εχθρός εξαπέλυσε αεροπορική επίθεση, με ομοβροντίες πυραύλων από τη βόρεια Γαλιλαία που είχαν στόχο τις δυνάμεις μας της αντιαεροπορικής άμυνας στην περιοχή Νάμπι Χαμπίλ», κοντά στη Δαμασκό, ανέφερε η πηγή.

Διαβάστε περισσότερα στο OnAlert.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Χωρίς κατηγορία
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Χωρίς κατηγορία: Περισσότερα άρθρα
Η επεισοδιακή σκηνή ζηλοτυπίας της Μουρτζούκου με την μητέρα του Παναγιωτάκη - «Εσπασε τη λεκάνη στο μαγαζί μου», καταγγέλλει μαγαζάτορας
Επισήμανε επίσης ότι μετά τον θάνατο του Παναγιωτάκη, οι δύο γυναίκες συνέχισαν να πηγαίνουν στο μαγαζί του «σαν να μην είχε συμβεί τίποτα»
Η Ειρήνη Μουρτζούκου 1