Χωρίς κατηγορία

Τα είπαν Μογκερίνι και Τσαβούσογλου για την κυπριακή ΑΟΖ πριν την κρίσιμη Σύνοδο της ΕΕ

Οι προκλητικές ενέργειες της Τουρκίας στην κυπριακή ΑΟΖ βρίσκονται στο επίκεντρο των συζητήσεων της σημερινής κρίσιμης Συνόδου των Υπουργών Εξωτερικών των κρατών – μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, με τα μέτρα των Βρυξελλών ενάντια στην Άγκυρα να τίθενται στο προσκήνιο.

Λίγες ώρες πριν την έναρξη της Συνόδου, ο Τούρκος Υπουργός Εξωτερικών Τσαβούσογλου επικοινώνησε τηλεφωνικά με την Ύπατη Εκπρόσωπος της ΕΕ για την εξωτερική πολιτική Φεντερίκα Μογκερίνι, με σημείο αναφοράς τις γεωτρήσεις της Τουρκίας στην περιοχή.

Διαβάστε περισσότερα στο OnAlert.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Χωρίς κατηγορία
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Χωρίς κατηγορία: Περισσότερα άρθρα
Πορεία διαμαρτυρίας των εργαστηριακών γιατρών στο κέντρο της Αθήνας – «Φτάνει πια η αδικία, το clawback είναι υφαρπαγή»
«Όλα τα εργαστήρια της χώρας, ακτινολόγοι και μικροβιολόγοι, έχουμε έρθει στην Αθήνα. Θέλουμε να βροντοφωνάξουμε» λέει η πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαστηριακών Ιατρών
πορεία