Χωρίς κατηγορία

Θέμα εξαγωγής όπλων στην Τουρκία έθεσε στη Γερμανική πολιτική ηγεσία ο Ν. Δένδιας

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ικανοποίηση επικρατεί για τα αποτελέσματα της επίσκεψης που έκανε ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας στο Βερολίνο, καθώς όπως τόνιζαν διπλωματικές πηγές, ολοένα και περισσότεροι συμμερίζονται τη θέση ότι η Τουρκία αποτελεί αποσταθεροποιητικό παράγοντα για την Ευρώπη.

Ο κ. Δένδιας έγινε δεκτός από τα ανώτατα κλιμάκια της πολιτειακής ηγεσίας, αρχής γενομένης από τον Πρόεδρο Φρανκ-Βάλτερ Σταϊνμάιερ και τον πρόεδρο της Ομοσπονδιακής Βουλής Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, ενώ είχε επαφές σχεδόν με το σύνολο των κοινοβουλευτικών κομμάτων.

Ένα από τα θέματα που έθεσε κατά την διάρκεια των επαφών του, ήταν και η προγραμματισμένη εξαγωγή γερμανικών υποβρυχίων στην Τουρκία.

Δείτε λεπτομέρειες στο OnAlert.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Χωρίς κατηγορία
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Χωρίς κατηγορία: Περισσότερα άρθρα
Ηλίας Κασιδιάρης: «Yπάρχουν επαφές με ανεξάρτητους, απευθύνεται και σε ψηφοφόρους της Λατινοπούλου και του Βελόπουλου» λέει η δικηγόρος του
«Είναι βέβαιο ότι δεν πρόκειται να συνεργαστεί με ανεξάρτητους από τη ΝΔ, ούτε έχει ή θα έχει καμία σχέση με το υπό ίδρυση κόμμα του Αντώνη Σαμαρά» είπε η δικηγόρος του
Ηλίας Κασιδιάρης
Κωνσταντίνος Τασούλας για τον θάνατο του Γιάννη Βαρβιτσιώτη: «Ιστορική προσωπικότητα με πίστη στους δημοκρατικούς θεσμούς»
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας αποχαιρέτησε τον πρώην υπουργό και ιστορικό στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας, κάνοντας λόγο για μια μακρά πολιτική διαδρομή που σφράγισε τη μεταπολιτευτική Ελλάδα
Κωνσταντινος Τασούλας