Χωρίς κατηγορία

Θερμή υποδοχή Παναγιωτόπουλου στην Αίγυπτο – Τι ειπώθηκε στο τετ-α-τετ με τον Πρόεδρο Αλ Σίσι

Στην Αίγυπτο βρίσκεται ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος, στο πλαίσιο επίσημης επίσκεψης για συνομιλίες με τον Πρόεδρο Αλ Σίσι, αλλά και για να παρακολουθήσει την τελική φάση της πολυεθνικής διακλαδικής άσκησης «ΜΕΔΟΥΣΑ 10».

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, θερμή υποδοχή επεφύλαξε ο Πρόεδρος της Αιγύπτου Άμπντελ Φατάχ Αλ Σίσι στον Έλληνα ΥΕΘΑ, καθώς οι σχέσεις των δύο χωρών – ειδικά μετά τη συμφωνία για την μερική οριοθέτηση ΑΟΖ που “ακύρωνε” το παράνομο μνημόνιο Τουρκίας-Λιβύης – είναι εξαιρετικές.

Διαβάστε περισσότερα στο OnAlert.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Χωρίς κατηγορία
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Χωρίς κατηγορία: Περισσότερα άρθρα
Η επεισοδιακή σκηνή ζηλοτυπίας της Μουρτζούκου με την μητέρα του Παναγιωτάκη - «Εσπασε τη λεκάνη στο μαγαζί μου», καταγγέλλει μαγαζάτορας
Επισήμανε επίσης ότι μετά τον θάνατο του Παναγιωτάκη, οι δύο γυναίκες συνέχισαν να πηγαίνουν στο μαγαζί του «σαν να μην είχε συμβεί τίποτα»
Η Ειρήνη Μουρτζούκου 1
Οι 6 παραλείψεις στη λειτουργία του crazy dance που οδήγησαν στον θάνατο του 19χρονου στο λούνα παρκ της Χαλκιδικής
Το βούλευμα απαριθμεί, συνολικά 10 αστοχίες - δομικές, μηχανολογικές και ηλεκτρολογικές στο παιχνίδι του λούνα παρκ - όπως προέκυψαν από την πραγματογνωμοσύνη που διεξήχθη κατά το στάδιο της προκαταρκτικής εξέτασης
Το μοιραίο λούνα παρκ στη Χαλκιδική 1