Χωρίς κατηγορία

Το παρεκκλήσι με την πιο περίεργη αγιογραφία: «Ο Χίτλερ βασανίζει τον Χριστό»

Μια φορά τον χρόνο ανήμερα την Πρωτομαγιά, το μικρό παρεκκλήσι της Αγίας Αναστασίας, στο Κοιμητήριο του Δάσους, έξω από το Μόναχο, ανοίγει την πόρτα του στους πιστούς για να θυμίζει με ένα ιδιαίτερο και επίκαιρο, λόγω ημερών, τρόπο τα δεινά που προκάλεσε ο ναζισμός.

Στο εσωτερικό του, μια μοναδική στον κόσμο εικονογραφική παράσταση των Παθών του Κυρίου απεικονίζει τον ίδιο τον Χίτλερ να βασανίζει τον Ιησού. Αφιερωμένη στα εκατομμύρια των ανθρώπων που βίωσαν στα στρατόπεδα συγκέντρωσης βασανιστήρια, πόνο, εξευτελισμό, ταπείνωση και θάνατο.

Διαβάστε αναλυτικά στο dogma.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Χωρίς κατηγορία
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Χωρίς κατηγορία: Περισσότερα άρθρα
Ο Νετανιάχου δεν σταματάει τον πόλεμο και σχεδιάζει τον πλήρη έλεγχο της Γάζας: «Επιχειρήσεις ακόμη και σε περιοχές όπου κρατούνται όμηροι»
«Η απόφαση ελήφθη, το Ισραήλ προχωρά στην κατάληψη της Γάζας», αναφέρουν ανώτατοι αξιωματούχοι - Κόντρα ανάμεσα στον πρωθυπουργό και τον υπουργό Άμυνας - Αβέβαιο το μέλλον των αμάχων
Μπέντζαμιν Νετανιάχου 10
«Καταρρέουν τα νοσοκομεία των νησιών»: «Καμπανάκι» από την ΠΟΕΔΗΝ για τις ελλείψεις γιατρών
Ποια νησιά έχουν αδειάσει από γιατρούς - O Μιχάλης Γιαννάκος δηλώνει πως οι μισθοί των γιατρών, των τραυματιοφορέων και των νοσηλευτών δεν φτάνουν ούτε για το νοίκι του σπιτιού τους
Βάρκα 3