Αθλητικά

Το συγκινητικό πανό των φίλων του Πανιωνίου για την Πέννυ Ρόγκα: «Η μεγαλύτερη νίκη ανήκει της ανήκει»

Η Πέννυ Ρόγκα βρήκε νικήτρια από τη μάχη με τον καρκίνο

Οι οργανωμένοι οπαδοί του Πανιωνίου Betsson έστειλαν ένα τρομερό μήνυμα πριν την έναρξη του αγώνα κόντρα στον Παναθηναϊκό για το Challenge Cup στο βόλεϊ γυναικών, σηκώνοντας ένα συγκινητικό πανό αφιερωμένο στην Πέννυ Ρόγκα.

Λίγο πριν το πρώτο σερβίς του σπουδαίου ημιτελικού του Challenge Cup ανάμεσα σε Πανιώνιο Betsson και Παναθηναϊκό στο “Ανδρέας Βαρίκας”, οι οπαδοί του Ιστορικού σήκωσαν ένα συγκινητικό πανό προς την πλευρά του πάγκου του τριφυλλιού.

Το πανό ήταν αφιερωμένο στην Πέννυ Ρόγκα, η οποία έδωσε και κέρδισε τη δική της μεγάλη μάχη με τον καρκίνο.

Η Πέννυ Ρόγκα στα δεξιά
Η Πέννυ Ρόγκα στα δεξιά / ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ / EUROKINISSI

“Η μεγαλύτερη νίκη ανήκει στην Πέννυ Ρόγκα”, ήταν το συγκινητικό μήνυμα των φίλων του Πανιωνίου.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα
Στη φυλακή ο πρόεδρος του Ιωνικού και δυο οπαδοί της ομάδας για τα επεισόδια στο Κηφισιά – ΟΦΗ
Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για αθλητική βία, βία κατά υπαλλήλων, απείθεια, εξύβριση, απειλή, διατάραξη οικιακής ειρήνης, απόπειρα επικίνδυνων σωματικών βλαβών κατά συναυτουργία και φθορά ξένης ιδιοκτησίας
Κηφισιά - ΟΦΗ